News

Lavinia Pîrva, adevărul despre operațiile estetice

iulia.statie
June 6, 2020 14:03 PM

Lavinia Pîrva își dorește să arăte impecabil și să se mândrească cu silueta sa.

Pe aceeasi temaCu cine s-a iubit Lavinia Pîrva înaintea lui Ștefan Bănică Junior! Fostul ei partener era milionar

Lavinia Pîrva a dezvăluit că a apelat la ajutorul unui medic estetician

Vedeta a devenit mamă anul trecut, însă, imediat după naștere, aceasta s-a apucat de slăbit pentru a avea silueta de care se bucura înainte de sarcină. Aceasta a făcut diferite tratamente corporale pentru a avea corpul la care visa cât mai repede, dar a apelat și la un medic estetician pentru a avea o intervenție la sâni.

Lavinia Pîrva a avut mereu mereu un decolteu superb, voluptos, însă, aceasta a recunoscut recent că pentru a arăta așa de bine s-a lăsat pe mâna unui medic, pe care l-a lăudat pe rețelele sociale.

„El este omul care mi-a câștigat toată încredere atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului. Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță!”, a scris vedeta.

 

View this post on Instagram

 

@drsorinnae el este omul care mi-a câștigat toată încredere atunci când am simțit nevoia sa recurg la o intervenție estetica a bustului.Multumesc @drsorinnae pentru profesionalism ,dăruire și siguranță! @mentor.romania @beatricemihaelavilcu

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on

Această destăinuire a Laviniei Pîrva cu privire la operațiile estetice a șocat pe toată lumea, căci, în urmă cu puțin timp, vedeta povestea că nu are intervenții estetice, după ce fanii au acuzat-o că și-a mărit buzele, scrie publicația Libertatea pentru Femei. Totuși, aceasta le-a zis admiratorilor că ar apela dacă ar simți că are nevoie la medicul estetician.

Recent, vedeta a povestit despre regimul alimentar pe care îl ține pentru a își ajuta toți fanii să ajungă la silueta visată. Lavinia arată extraordinar, însă, aceasta a recunoscut că își dorește să scape de câteva kilograme în plus printr-o dietă și antrenamente intense. Lavinia este extrem de activă pe Instagram și își ține admiratorii la curent cu tot ce face.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună de șase ani, iar în urmă cu trei ani ei își uneau destinele printr-o ceremonie discretă la Balcic. În mai, anul trecut, aceștia își măreau familia, vedeta dându-i naștere unui băiețel superb, ce poartă numele de Alexandru.