News

Lavinia Pîrva, imagini din copilărie! Cât de mult s-a schimbat artista

adelina.duinea
January 30, 2019 10:59 AM

Lavinia Pîrva este însărcinată. Vestea  fost dată chiar de către viitorul tătic, Ștefan Bănică Jr. Totul s-a întâmplat în timpul concertului pe care acesta l-a susținut în urmă cu ceva timp la Sala Palatului.

Lavinia Pîrva, imagini din copilărie! Cât de mult s-a schimbat artista

În această dimineață, Lavinia a împărtășit urmăritorilor ei de pe Instagram o fotografie cu ea din copilărie. În imagine, artista este îmbcrăcată în uniformă în ceea ce ar putea fi prima ei zi de școală. Comparând cele două imagini, cântăreața nu pare să se fi schimbat exagerat de mult. „Și uite așa trece timpul!??‍♀️??‍♀️?”, a scris vedeta în dreptul imaginii.

Formează un cuplu admirat și uneori chiar invidiat. Acum, cei doi așteaptă cu sufletul la gură nașterea bebelușului pe care Lavinia îl poartă în pântec. Lavinia și Ștefan Bănică s-au căsătorit în 2016, iar fericitul eveniment s-a desfășurat în compania celor mai buni prieteni ai cuplului.

Citește și: Lavinia Pîrva, la începutul carierei, înainte de operațiile estetice

„Cununia religoasă a fost facută în România. A fost foarte bine la nuntă, am avut aproape pietenii apropiaţi. Am avut şi două domnişoare de onoare, prietenele mele. Naşii sunt buni prieteni, care nu sunt cunoscuţi publicului, nu sunt artişti”, declara acum ceva timp Lavinia Pîrva.