Beauty

Lavinia Pîrva și-a dezvăluit dieta! Cum reușește vedeta să arăte așa de bine

iulia.statie
April 25, 2020 13:36 PM

Lavinia Pîrva își dorește să slăbească 4 kilograme într-o lună, așa că și-a publicat regimul alimentar pentru a le ajuta pe cele ce se luptă cu kilogramele nedorite.

Pe aceeasi temaLavinia Pîrva, la începutul carierei! Cum arăta artista înaintea operațiilor estetice

Lavinia Pîrva și-a dezvăluit dieta! Cum reușește vedeta să arăte așa de bine

Vedeta are grijă de cum arată, așa că la 35 de ani se antrenează intens, făcând o serie de exerciții fizice și apelând la un regim alimentar pentru a slăbi înainte de ziua fiului ei. Ea a dezvăluit că a acumulat kilograme în ultima perioadă și vrea să revină la silueta ei pefectă foarte repede, fiind dispusă să depun orice efort pentru a avea formele dorite.

„Dragii mei, eu m-am apucat de sport. Voi încerca să mănânc mai puțin și mai sănătos. Mi-am propus ca, până pe data de 13 mai, ziua în care băiețelul meu va împlini un anișor, să dau jos cele 4 kg acumulate în această perioadă.”, a scris vedeta pe Instagram.

Ce plan are aceasta? Pentru fanii săi, ea a dezvăluit dieta ce o va ajuta să ajungă unde își dorește cu silueta sa.

„Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară. Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar). Mișcare: Minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu.”, a spus partenera lui Ștefan Bănică Jr.

Cum stăm acasă, este foarte greu să ne abținem de la a mânca tot ce ne dorim, însă Lavinia vine în ajutorul tuturor și oferă o doză de ambiție pentru a ajunge la silueta pe care ne-o dorim.