Fashion

Lavinia Pîrva, schimbare de stil vestimentar în ultima lună de sarcină! Artista va aduce pe lume un băiețel

Verdict.ro
May 9, 2019 12:03 PM

Aflată în ultima lună de sarcină, Lavinia Pîrva nu renunță la șofat. În timpul unei ieșiri în oraș cu mama ei, soția lui Ștefan Bănică Jr. a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la volanul mașinii sale. Pe parcursul sarcinii, artista a luat în jurul a 20 de kg, motiv pentru care și stil său vestimentar a suferit schimbări.

Lavinia Pîrva, schimbare de stil vestimentar în ultima lună de sarcină

În 2017, după o relație de aproxmativ 5 ani, Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au căsătorit în secret în Bulgaria. Anul acesta, cuplul a împărtășit publicului marea veste: cei doi urmează să devină părinți! La începutul lunii iunie, Lavinia Pîrva (34 de ani) urmează să aducă pe lume primul ei copil, un băiețel. Ceea ce pentru artistă ar putea fi o surpriză, pentru Ștefan va fi, nu ceva obișnuit, dar o experiență deja cunoscută. Cântărețul mai are doi copii, un fiu în vârstă de 17 ani și o fiică în vârstă de 11.

Citește și: Lavinia Pîrva, la începutul carierei! Cum arăta înainte

Marți dimineață, Lavinia Pîrva a fost surprinsă în zona Timpuri Noi din Capitală, la apartamentul în care a locuit înainte să formeze un cuplu cu Ștefan Bănică Junior. Deși a luat în greutate în jurul a 20 kilograme, artista rămâne foarte activă. Până acum obișnuită cu jeanși skinny sau fuste mini, Lavinia a adoptat un look mult mai lejer și comod. Cântăreața a fost surprinsă purtând o pereche de colanți negri, o bluză largă în aceeași nuanță și un trench mov cu mânecă trei sferturi.

Lavinia Pîrva, stil vestimentar în ultima lună de sarcină
Sursă foto: Click!/Mihai Ionescu

 

Citește și: Ce mare a crescut băiatul lui Ștefan Bănică Junior

Artista s-a întâlnit cu mama sa. Cele două s-au urcat în mașina Laviniei Pîrva, și au mers în oraș, conform Click!. Lavinia Pîrva își conduce singură mașina, deși este într-o stare avansată a sarcinii. Ștefan Bănică Junior este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din industria muzicală din România. În plan personal, acesta a fost căsătorit de două ori, cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Artistul are doi copii, Radu și Violeta.

Sursă foto: www.click.ro