Fashion

Lecţie de eleganţă supremă: Kate Middleton a impresionat cu rochia aleasă la banchetul organizat de Regină

andreea voicu
June 4, 2019 16:58 PM

Eleganţă şi rafinament, aceste două cuvinte au definit petrecerea fastuoasă organizată de Regina Elisabeta a Marii Britanii la Palatul Buckingham, în onoarea cuplului prezidenţial american care se află zilele acestea într-o vizită în Anglia.

Pentru o asemenea ocazie memorabilă, Regina Elisabeta a II-a a organizat un banchet de stat pe măsură, cu o mulţime de invitaţi care au avut de respectat un cod vestimentar impus de protocolul regal ‘white tie’. Femeilor li s-a propus să poarte, dacă doresc, rochii elegante şi mănuşi lungi, iar bărbaţilor li s-a cerut să aibă papion alb şi frac.

Lecţie de eleganţă supremă: Kate Middleton a impresionat cu rochia aleasă la banchetul organizat de Regină

De departe, senzațiile serii au fost Prima Doamnă din SUA, Melania Trump, dar şi soția prințului William, Kate Middleton, care au fost în centrul atenţiei pe tot parcursul petrecerii.

Dacă soţia preşedintelui Donald Trump s-a conformat şi a ales o rochie Dior Haute Couture din crep de mătase crem, cu detalii din tul de mătase, care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată, Kate Middleton a impresionat prin tiara pe care a purtat-o pe cap.

De altfel, Regina Elisabeta, cât şi soţia Prinţului Charles, Camilla, au purtat rochii albe şi mănuşi lungi. Doar Ivanka Trump, fiica șefului statului american, a venit într-o rochie bleu lungă, cu motive florale, de asemenea fără mănuşi.

Kate Middleton a purtat o creaţie Alexander McQueen

Ducesa de Cambridge a strălucit la banchetul oferit de Regină în onoarea lui Donald Trump, la Buckingham Palace.

Kate Middleton a strălucit într-o superbă rochie albă semnată Alexander McQueen, la care a accesorizat tiara ei favorită ‘Lover’s Knot’, una dintre bijuteriile preferate ale Prințesei Diana.

De asemenea, pentru completarea superbei ţinute, Ducesa a ales să poarte o pereche de cercei care i-au aparţinut Reginei Elisabeta. În schimb, Kate Middleton a renunţat la mănuşile lungi.

În plus, soţia Prinţului William a apărut, pentru prima dată în public, cu panglica ‘Dame Grand Cross of the Royal Victorian Order’, dăruită de Regina Elisabeta, în urmă cu o lună.

Peste 200 de oaspeţi au participat, luni seară, 3 iunie, la banchetul organizat de Regină în onoarea președintelui SUA, Donald Trump. Meniul de la somptuoasa gală a fost unul de fiţe şi a inclus halibut la cuptor, sparanghel și miel de Windsor, servit cu cartofi și legume de sezon. Ca desert, invitaţii au savurat tartă de căpșune. Şampania şi mai multe sortimente de vinuri au fost servite pe parcursul petrecerii.

Sursa: Daily Mail