Fashion

Lecție de stil. Ce au purtat femeile din Familia Regală la funeraliile Prințului Philip

Verdict.ro
April 17, 2021 19:48 PM

Prințesa Diana, Regina Elisabeta, Prințesa Anne, Meghan Markle, Kate Middleton, Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice TOATE au ceva în comun, anume faptul că au influențat stilul vestimentar al oamenilor prin trend-uri cheie ce se află și în zilele noastre în tendințe.

Chiar și cu ocazia înmormântării Prințului Philip, femeile din Familia Regala au dat o lecție de stil și eleganță.

Ce au purtat femeile din Familia Regală la funeraliile Prințului Philip

Ducesa de Cambridge i-a adus astăzi un tribut subtil Reginei Elisabeta. Kate Middleton a ales pentru ocazie o rochie neagra la care a accesorizat bijuterii din perle. Colierul de perle este chiar colierul Reginei, purtat și de Prințesa Diana.

Kate Middleton

Colierul s-a remarcat cu rochia neagra Catherine Walker. Compus din patru fire de perle și o închidere cu diamante, piesa ar fi fost un cadou pentru Regină de la Guvernul Japonez și a fost făcută de Garrard, potrivit The Court Jeweler.

Suveranul a fost văzut anterior purtând-o în timpul unei vizite în Bangladesh în anii ’80. Prințesa Diana a împrumutat piesa pentru o vizită de stat din 1982, în Olanda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Prințesa Anne

Prințesa Anne i-a adus omagiu regretatului său tată, ducele de Edinburgh, purtând cu mândrie medaliile la Capela St. George, Windsor. Prințesa Regală a participat la slujba de înmormântare  alături de membrii Familiei Regale seniori cu experiență militară, aducând un omagiu faimoasei cariere navale a Prințului Philip.

Prințesa Regala, în vârstă de 70 de ani,  a ales o haina neagra, lungă la care a accesorizat o eșarfă printată și o palarie cu boruri mari.

Prințesa Eugenie și-a onorat anterior regretatul bunic într-un tribut postat pe Instagram. A împărtășit o fotografie cu Prințul Philip râzând pe un balcon în timp ce participau la Derby Festival în 2012, precum și o altă fotografie din copilărie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

Prințesa Eugenie la înmormântarea Prințului Philip

 

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi (soțul)

 

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost nevoită să stea singură în timpul funeraliilor, din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus. Camerele de filmare nu au putut capta expresia chipului său, regina a stat mai mult cu capul plecat.

Regina Elisabeta

 

Acceseaza galeria foto pentru mai multe imagini.