Beauty

Lecții de beauty de pe podiumul Gucci Toamnă 2020

ioana pana
February 21, 2020 09:03 AM

Săptămâna Modei la Milano ne-a adus în prim-plan show-ul Gucci, bineînțeles în aceeași notă extravagantă cu care ne-am obișnuit. Iar dacă până acum propunerile Gucci au fost conturate în jurul conceptului de suprarealism, sezonul Toamnă/ Iarnă 2020 a întruchipat realitatea. „Am decis să dezvălui ce se întămplă în spatele cortinelor.”, a declarat Alessandro Michele.

Pe aceeasi temaCele mai stylish ținute de la Săptămâna Modei la Londra sezonul Toamnă 2020

Modelele au fost îmbrăcate de stiliști chiar pe podiumul Gucci Hub, de altfel headquarters-ul, dar și locația show-ului. Imaginarul a fost deopotrivă macabru, elegant și edgy. Iar în privința detaliilor, make-up-ul și hairtsyle-urile au constituit cea mai elocventă expresie a extravaganței gotice. Iată cele cinci lecții de beauty de pe podiumul Gucci Toamnă 2020.

Lecții de beauty de pe podiumul Gucci Toamnă 2020

Rimelul curs de la lacrimi este un fashion statement

„Folosim mascara într-un mod neașteptat astăzi.”, a explicat make-ul artistul De Kluyver. Pentru un look grunge, acesta a aplicat mascara pe linia apei pleoapei inferioare, apoi pulverizând apă pentru un efect de rimel curs de la lacrimi.

Rimelul curs de la lacrimi este un fashion statement. Sursa foto: Instagram

Bentițele din cristale se potrivesc în orice ținută

Dintre toate accesoriile, piesa de rezistență a fost bentița din cristale, purtată în diferite maniere, cu diferite coafuri.

Bentițele din cristale se potrivesc în orice ținută. Sursa foto: Instagram

Eșarfele salvează orice Bad Hair Day

Toată lumea cunoaște acele zile în care părul nu cooperează, iar cel mai facil mod în care putem să salvăm situația este purtând o eșarfă pe cap. Un look simplu, chic și foarte de efect.

Eșarfele salvează orice Bad Hair Day. Sursa foto: Instagram

Lilac is the new black

Nuanța lavandei a fost make-up statement-ul show-ului Gucci, modelele abordând această nuanță în stilul unui smokey eye.

Lilac is the new black. Sursa foto: Instagram

Sprâncenele decolorate, look-ul îndrăzneț de beauty pe care trebuie să îl abordezi

Înainte de show, De Kluyver a aplicat decolorant pe sprâncenele modelelor. Rezultatul? Look-uri îndrănețe, cu atât mai mult cu cât au fost purtate fără machiaj.

Sprâncenele decolorate, look-ul îndrăzneț de beauty pe care trebuie să îl abordezi. Sursa foto: Instagram