News

Leighton Meester este însărcinată cu al doilea copil

iulia.statie
April 2, 2020 12:42 PM

Unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood așteaptă al doilea copil, după cum au relatat E!News și Us Weekly.

Pe aceeasi tema12 cupluri de celebrități ce sunt surprinse foarte rar de camere

Leighton Meester este însărcinată cu al doilea copil

Paparazzi i-au surprins pe Adam Brody și Leighton Meester făcând o plimbare în Los Angeles, iar burtica vedetei era foarte vizibilă. Fotografiile au fost făcute publice de către publicația Daily Mail.

În poze, fostul star Gossip Girl purta un overall negru, un T-shirt gri și ochelari de soare. Brody a ales pentru ocazie pantaloni de culoare somonului, o șapcă roșie și o cămașă. Cei doi erau cu micuțul lor de 4 anișori, ce stătea în cărucior.

„Înainte de a avea copii, lumea îmi spunea că o să îi ador. Dar după ce am avut, mă gândeam că nu mai iubesc pe altcineva. Nici măcar pe mine nu mă iubesc așa mult! Nici pe aproape.”, povestea actrița în trecut.

Nu este o surpriză faptul că veștile despre sarcină se află abia acum, căci cei doi sunt extrem de discreți atunci când vine vorba de viața lor personală. Aceștia au apărut în august împreună pe covorul roșu, la premiera ‚Ready or Not’ din Los Angeles. Înainte de aceasta, ultima lor apariție publică a fost în martie 2019, la premiera ‚Shazam’ de la Hollywood.