News

Leighton Meester și Adam Brody au devenit părinți pentru a doua oară

iulia.statie
September 12, 2020 10:40 AM

Leighton Meester și Adam Brody au devenit părinți pentru a doua oară! Cei doi au primit în viața lor un băiețel.

Pe aceeasi temaTotul despre continuarea serialului Gossip Girl

Leighton Meester a născut un băiețel

Actorul a confirmat frumoasele vești în timpul unui eveniment livestream, numit ‚The Fun Time Boys Game Night Spectacular’, ținut de către Hold the Phone. La  un anumit punct al jocului, alt participant a adus în vorbă venirea pe lume a bebelușului, iar Brody a decis să confirme nașterea.

„De ultima oară de când m-am jucat, am un nou bebeluș.”, a zis acesta în timpul evenimentului livestream. Mai târziu, el a dezvăluit că Meester a dat naștere unui băiețel, numindu-și noul copilaș ‚un băiat de vis’.

Meester nu a comentat noile vești și a păstrat totul secret, promovându-și în schimb noul parteneriat cu Feeding America pentru a sprijini Hunger Action Month pe propria pagină de Instagram. Cei doi nu au confirmat că Meester aștepta un bebeluș în trecut, deși ea a fost surprinsă la începutul anului de către paparazzi, iar burtica de gravidă era vizibilă. Cei doi mai au o fiică împreună, Arlo Day Brody, în vârstă de cinci ani.

În poze, fostul star Gossip Girl purta un overall negru, un T-shirt gri și ochelari de soare. Brody alegea pentru ocazie pantaloni de culoare somonului, o șapcă roșie și o cămașă. Cei doi erau cu micuța lor de 4 anișori, ce stătea în cărucior.

„Înainte de a avea copii, lumea îmi spunea că o să îi ador. Dar după ce am avut, mă gândeam că nu mai iubesc pe altcineva. Nici măcar pe mine nu mă iubesc așa mult! Nici pe aproape.”, povestea actrița în trecut.

Nu este surprinzător faptul că totul despre naștere s-a aflat abia acum, pentru că Adam Brody și Leighton Meester sunt extrem de distreți atunci când vine vorba de viața lor personală.