Lenjerie intimă perfectă pentru Valentine's Day! Pregătește-te și tu de ziua îndrăgostiților!

Verdict.ro
February 4, 2018
February 4, 2018

Stim că luna Februarie are semnificația ei aparte în modă, datorată în mare parte sărbătorii de Valentine’s Day! Ziua îndrăgostiților se sărbătorește pretutindeni, iar cu această ocazie brandurile de lenjerie intimă se întrec în lansări de produse, colecții capsulă și idei tocmai bune pentru a celebra iubirea. Si ce mod mai plăcut de a te răsfăță, dacă nu cu niște piese de lenjerie intimă care să te facă să te simți deosebită?

In ton cu evenimentul, îți propunem o selecție de ținute perfecte pentru Valentine’s Day, în acord cu tendințele generale în domeniu, dar și cu tematica specifică.

Ce se poartă anul acesta în materie de lenjerie intimă?

Inspirația retro se menține, iar noul sexy este definit de siluete pline, mai ales în privința bikinilor. Modelele cu talie înaltă sunt printre cele mai apreciate la ora actuală, iar pe ele le urmează îndeaproape, în topul preferințelor, chiloții brazilieni.

Sutienele depind în primul rând de propria siluetă, însă și aici, cele mai apreciate modele rămân cele cu un ușor push-up, fie ele balconette sau triunghi. Poți apela și la un sutien tip bustieră sau corset scurt, dacă prefer un model mai acoperit.

Dacă vrei o piesă de lenjerie intima deosebită, alege un body din dantelă sau tul. Varietatea de modele este extrem de ofertantă, astfel că poți găsi modelul perfect pentru tine – simplu, cu decolteu adânc, cu decupaje.

Cromatica este, așa cum ai intuit, dominată în această perioadă de roșu, culoarea pasiunii. Negru și ivoire rămân și ele în clasament, alături de ele venind nuanțe diafane de șampanie, roz pudrat, nude.

Iată selecția de piese pe care ți-o recomandăm pentru a sărbători Valentine’s Day, cu stil!


Share