Living

Leonardo DiCaprio - „crush-ul” bloggeritei Chiara Ferragni

nicoleta.ispasescu
September 25, 2018 15:36 PM

Există vreo fată din anii nouăzeci care să nu-l fi plăcut pe Leonardo DiCaprio? Cu siguranță și voi vă petreceați timpul atârnând postere pe pereții dormitorului sau vă umpleați paginile jurnalului cu fotografiile lui.

În acei ani, Leonardo era peste tot: în reviste, evident, dar și pe gadget-uri cum ar fi rucsacuri, cutii, căni, tricouri și…tatuaje temporare!

Într-o postare recentă pe profilul ei de Instagram, Chiara Ferragni declară că a fost și ea una dintre „acele fete” și a suferit și ea de obsesia pentru DiCaprio. Zilele acestea, în timp ce își filma documentarul în orașul ei natal, Cremona, ea a găsit în vechiul dormitor o adevărată comoară: un tatuaj temporar cu Leonardo DiCaprio.

Și cum bloggerița este o mare iubitoare de tatuaje, nu a putut rezista tentației și l-a aplicat pe pielea, alături de celelalte tatuaje frumoase.

 

View this post on Instagram

 

We filmed my documentary in my hometown today and in my teenager room I found @leonardodicaprio tattoos from when I had a crush on him at 11 years old.. Had to get one right away ❤ Who was your teenager love?

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on


Văzând că bloggerița și-a amintit de dragoste  ei adolescentină, ne-a făcut și pe noi să ne amintim cât de mult îl iubeam pe Leonardo în acei ani. Fiecare dintre noi a văzut cel puțin o dată filmul ”Titanic” și a plâns la el, devenind unul dintre cele mai faimoase filme din lumea întreagă.

Anul acesta are loc cea de-a 20-a aniversare a filmului, ce va reveni în cinematografe. Aparent ne vom bucura de o copie a primului „Titanic”, numit „Titanic 2”. O replică total funcţională a „răposatului” vapor Titanic va fi lansată pe apă în 2018, cu ocazia împlinirii a 106 de la scufundarea vasului original în oceanul Atlantic.

Leonardo DiCaprio, mai mult decât un simplu actor – o personalitate complexă

Filmele lui Leonardo au fost funalul vieții noastre: în timp ce el a crescut ca un bărbat și un actor minunat (îl știm din The Beach, Catch me if you can, The Aviator, Shutter Island, Inception, The Great Gatsby, sau Revenant – filmul care l-a făcut în sfârșit să câștige premiul Oscar), noi am crescut alături de el și am îvățat să-l apreciem în rolurile complexe și multilaterale pe care le-a avut.

Dacă ești într-adevăr fanul lui Leonardo DiCaprio, probabil că deja știi că el nu este doar una dintre cele mai strălucite vedete de la Hollywood, dar este, de asemenea, profund implicat în conservarea mediului. Prin intermediul fundației sale, Leonardo a ridicat sute de milioane de dolari pentru a finanța mai multe proiecte ecologice, în special cele care sporesc conștientizarea privind schimbările climatice.