News

Leonardo DiCaprio, prima apariție oficială alături de iubita cu 23 de ani mai tânără

cristina.floroiu
February 10, 2020 16:04 PM

Leonardo DiCaprio a pozat singur pe covorul roșu, însă acesta și-a făcut apariția la premiile Oscar alături de iubita lui. Actorul în vârstă de 45 de ani, nominalizat ca cel mai bun actor, pentru rolul său din „Once Upon a Time in Hollywood” a venit însoțit de iubita lui Camilla Morrone, în vârstă de 22 de ani.

Pe aceeasi temaCamila Morrone a vorbit pentru prima oară despre diferența de vârstă dintre ea și Leonardo DiCaprio

La premiile Oscar, modelul a purtat o rochie de mireasă, reinterpretată pentru covorul roșu, semnată Carolina Herrera, iar Leonardo DiCaprio a ales să meargă pe stilul clasic purtând un costum negru. Vezi AICI imagini cu cei doi pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2020.

Cine este iubita faimosului Leonardo DiCaprio? Camila Morrone s-a născut în Buenos Aires, Argentina, este model și are 2 milioane de followeri pe Instagram. Cochetează cu actoria, a apărut în filmul lui James Franco din 2013, Bukowski. Apoi a jucat cu Bruce Willis în Death Wish.

Cei doi au fost văzuți pentru prima oară în ianuarie 2018, însă au încercat să păstreze o relație cât mai discretă încă de pe atunci.

Camila Morrone a vorbit despre dierența de vârstă dintre ea și Leonardo Dicaprio într-un interviu pentru Los Angeles Times.  Modelul a precizat faptul că diferența de 23 de ani dintre ea și Leonardo Dicaprio nu reprezintă o problemă. „Sunt atât de multe relații la Hollywood și în istoria lumii în care oamenii au diferențe mari de vârstă. Cred că oricine are dreptul să fie cu orice persoană își dorește”, a dezvăluit aceasta.

Deși în anii anteriori, Leonardo DiCaprio a participat la premiile Oscar alături de mama sa, se pare că relația lui este din ce în ce mai serioasă și actorul a făcut primul pas spre oficializarea relației.