Fashion

Levi’s colaborează cu BEAMS pentru o colecție capsulă

nicoleta.ispasescu
April 24, 2019 12:25 PM

BEAMS face din nou echipă cu compania Levi’s, cel mai renumit brand de denim din lume, pentru a crea o colecție capsulă.

Colecția capsulă ”INSIDE OUT” va cuprinde cinci piese, care combină designul iconic și arta brandului Levi’s, cu stilul japonez de prestigiu BEAMS.

Colecția, inovatoare și atemporală, reinventează siluetele clasice Levi’s, astfel fiecare piesă este întoarsă pe dos, evidențiind calitatea și arta denimului „indigo selvedge”.

În jargon, denimul se numește „selvedge denim”, care vine de la marginea materialului self-edge și are legătură cu producția, care implică tehnici de modă veche de țesut.

Levi’s colaborează cu BEAMS pentru o colecție capsulă

„Împreună cu prietenii noștri de la BEAMS, am vrut să facem ceva diferit. Ne-am jucat cu familiarul, iconicul stil, însă am adăugat o notă de ciudățenie. Literalmente, noi am întors conceptul nostru pe dos. Rezultatul este unul profund și ciudat de frumos”, a declarat Jonathan Cheung, vicepreședinte senior, Global Design.

Cu o pasiune comună pentru calitatea construcției și desgin-ului, colecția folosește un denim de 12oz, cu parea interioară extrem de frumoasă și peticite cu piele.

„Este tipul de calitate și detalii apeciate, atât de fanii BEAMS, cât și de către fanii denimului, din întreaga lume, și tipul de design care a rămas la modă de câteva decenii și va fi în continuare în tendințe”, notează Cheung.

Colecția pune în evidență elementele de design tipic ascunse în interiorul îmbrăcămintei, dar care sunt cheia pentru ADN-ul Levi’s și care fac fiecare piesă atât de unică.

Rezultatul este o abordare proaspătă și actuală a clasicelor piese Levi’s, inclusiv a jachetei „The Trucker”, cămașa Sawtooth Western, precum și modelul de jeans 501® Jean – fiecare piesă este intoarsă pe dos, pentru a evidenția detaliile și a sublinia designul bine conceput.

Colecția va fi disponibilă exclusiv în BEAMS Japonia, din 26 Aprilie, apoi, începând cu 3 Mai în toate magazinele BEAMS din Asia, precum și pe site-ul Levi.com și în magazinele Levi’s din Asia și America.