News

Lexy Panterra va lansa un nou album! Să ne așteptăm la dezvăluiri inedite despre fostul iubit, Brooklyn Beckham?

iulia.statie
August 3, 2020 13:58 PM

Lexy Panterra este cunoscută pentru mișcările ei de dans inedite și videoclip-urile postate pe Youtube, dar aceasta este pregătită să demonstreze că are un talent ascuns.

Pe aceeasi temaDavid și Victoria Beckham au împlinit 20 de ani de mariaj! Fotografii memorabile cu celebrul cuplu

Ce album va lansa Lexy Panterra

Vedeta a dezvăluit în exclusivitate pentru publicația HollywoodLife dacă fostul ei iubit, Brooklyn Beckham, ce s-a logodit recent, este subiectul melodiilor sale și mai mult, dacă ar trebui să se teamă de dezvăluirile pe care le va face.

Întrebată dacă foștii iubiți ar trebui să se teamă de noile cântece, aceasta a răspuns: „Nu o să mint și să zic că foștii mei nu m-au inspirat, pentru că am fost în majoritate inspirată de către bărbați, așa că acest album o să facă câteva dezvăluiri despre unii oameni.”

Cât despre fostul ei iubit, Brooklyn Beckham, Lexy a dezvăluit: „Nu cred că cineva ar trebui să își facă griji. Să îl lăsăm să își trăiască viața. Eu o trăiesc pe a mea. Noul bărbat ar trebui să se teamă! Noul iubit m-a inspirat mult, mult, pentru a scrie tot. Nu o să dezvălui cine este, dar a scos la iveală cea mai bună versiune a mea.”

„Am o relație, dar, sincer, am puțin timp liber. Sunt măritată cu munca mea, pentru că în fiecare 24 de secunde din ziua mea, dacă pot să muncesc, o fac. Persoana ce este lângă mine face parte din viața mea de o perioadă lungă, este o situație complicată minunată!”, a dezvăluit ea.

Ce spune Lexy Panterra despre logodna fostului iubit, Brooklyn Beckham

Recent, vedeta a vorbit despre ce părere are despre logodna fostului ei iubit, dezvăluind și motivul pentru care ei nu mai sunt împreună: „Am fost șocată și confuză atunci când am auzit că s-a logodit. Nimeni nu se aștepta la așa ceva, sincer. Brooklyn nu este pregătit pentru acest lucru. Este mult prea tânăr și imatur.”

„Nu înțeleg de ce se îndrăgostește la doar câteva minute. Nu există consistență în relațiile lui. Are o nouă iubită în fiecare lună, este surprinzător că a făcut acest lucru. Nu mai suntem împreună din cauza imaturității sale și pentru faptul că el nu știe să fie un prieten bun. Nu vreau să zic exact cum ne-am despărțit. Un alt motiv a fost distanța.”, a adăugat aceasta.

„A fost o relație pe care nu au putut să o iau în serios, sincer. Diferența de vârstă a fost o problemă. Imediat poți spune că este puțin imatur. Niciodată nu am vorbit de o logodnă. Nu m-am gândit niciodată să mă căsătoresc cu Brooklyn. Pentru ce? El nu ar fi putut aduce nimic în afară de banii familiei sale și eu nu am nevoie de asta.”, a spus Lexy.