News

Liam Hemsworth a uitat de Miley Cyrus! Cine este noua lui iubită

iulia.statie
January 14, 2020 16:17 PM

Anul trecut în august Liam Hemsworth și Miley Cyrus anunțau că divorțează, șocând pe toată lumea. Despărțirea lor a fost oficial finalizată luna trecută, iar Liam a anunțat recent că are o nouă iubită, o frumoasă australiancă.

Pe aceeasi temaCum dorea să salveze Liam Hemsworth căsnicia cu Miley Cyrus

Liam a uitat de Miley Cyrus și și-a refăcut viața. Acesta are o relație cu Gabriella Brooks și este în sfârșit fericit. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre pe o plajă din Byron Bay, Australia. Mai mult, publicația ‚New Idea’ a confirmat faptul că ei formează cel mai nou cuplu de vedete.

Aceștia și-au petrecut împreună sărbătorile, iar actorul a prezentat-o pe Gabriella părinților lui, Craig și Leonie, anul trecut, la mijlocul lui decembrie.

„Liam se simte foarte bine alături de Gabriella. Familia lui este de acord cu această relație și o place pe Gabriella, ceea ce este important pentru el”, a dezvăluit o sursă.

Liam Hemsworth a uitat de Miley Cyrus! Cine este noua lui iubită

Gabriella Brooks este un model din Sydney și studiază la Facultatea de Istorie și Arheologie în același loc. Ea nu este singura femeie ce a făcut parte din viața lui Liam după despărțirea de Miley Cyrus. Acesta a mai fost surprins alături de actrița Maddison Brown, însă relația lor nu a avut succes.

Liam Hemsworth și Miley Cyrus s-au despărțit după aproximativ opt luni de mariaj, iar divorțul a fost finalizat luna trecută.

Cei doi au trăit o iubire de poveste, iar anunțul cu privire la despărțirea lor a șocat pe toată lumea. Totuși, mulți s-au întrebat ce a distrus această frumoasă căsnicie. Miley dorea să aibă o relație deschisă și nu își dorea un copil, în timp ce Liam abia aștepta să devină tată. Mai mult, diferența de avere dintre cei doi a reprezentat un alt factor ce a dus către divorț, căci artista are o avere de 160 de milioane de dolari, în timp ce Hemsworth se bucură de doar 26 de milioane de dolari.

Miley și-a refăcut viața imediat după separarea de Liam, având o relație scurtă cu Kaitlynn Carter și apoi fiind împreună cu Cody Simpson, partenerul ce îi este alături și acum.

Cyrus și Hemsworth s-au cunoscut în timp ce filmau pentru pelicula ‚Ultimul cântec’. Cei doi s-au îndrăgostit imediat, deși la început au pretins că nu este altceva între ei în afară de o prietenie strânsă. Cei doi și-au oficializat relația abia în martie 2010, la premiile Oscar.