News

Liam Hemsworth a uitat-o pe Miley Cyrus? Cu cine a fost surprins actorul

iulia.statie
October 13, 2019 12:41 PM

Starul ce și-a anunțat despărțirea de Miley Cyrus în august, a fost surprins săptămâna aceasta cu actrița Maddison Brown.

Pe aceeasi temaCe crede Liam Hemsworth despre noua relație a lui Miley Cyrus

Aceasta este prima oară când Liam Hemsworth este văzut cu altcineva de la despărțirea de Miley. Imediat după ce separarea a fost anunțată, actorul a clarificat lucrurile pentru fani printr-un post pe un site de socializare.

„Eu și Miley ne-am despărțit și îi doresc sănătate și fericire în continuare. Nu am făcut și nu voi face comentarii despre acest subiect. Toate declarațiile ce îmi sunt atribuite sunt false. Dragoste și pace vă doresc.”, a scris starul.

Liam Hemsworth a uitat-o pe Miley Cyrus? Cu cine a fost surprins actorul

Din august, de la divorț, Liam s-a ținut departe de camere. Totuși, acesta a fost surprins acum cu Maddison Brown, actriță și model.

De asemenea, cei doi au fost văzuți pentru a doua oară în New York sărutându-se și îmbrățișându-se în public. O sursă le-a pus celor de la E! News că „cei doi s-au ținut de mănâ și au fost foarte apropiați”.

„Părea că nu sunt la o primă întâlnire.”, a adăugat sursa.

Recentele știri au arătat că cei doi nu se tem să se afișeze și nu doresc să fie discreți în legătură cu relația lor și faptul că arată foarte bine împreună.

Poate că sunt așa confortabili unul cu celălalt datorită lucrurilor pe care le au în comun. Spre exemplu, amândoi sunt actori și provin din Australia, plus că Maddison, la fel ca Liam, a fost model pentru multe brand-uri.

Cât despre relația cu Miley, pentru actor nu există cale de întoarcere. „Liam s-a împăcat cu ideea. Nu există cale de întoarcere și vrea doar să treacă peste.”, le explica o sursă celor de la E! în august.

De asemenea, și Cyrus și-a refăcut viața. De la despărțire, aceasta a fost împreună cu Kaitlynn Carter și acum este cu Cody Simpson.

Sursă: E! News