News

Liam Hemsworth, primele declaraţii despre despărțirea de Miley Cyrus

andreea voicu
August 17, 2019 12:58 PM

Liam Hemsworth şi Miley Cyrus s-au despărţit după 8 luni de căsnicie. Actorul a vorbit despre despărţirea de Miley printr-o postare pe Instagram.

Pe aceeasi temaMiley Cyrus s-a despărțit de iubit! De ce a renunțat la Liam Hemsworth

Liam Hemsworth, primele declaraţii despre despărțirea de Miley Cyrus

„Bună tuturor, vreau să vă spun că Miley și cu mine ne-am separat recent și îi doresc multă sănătate și fericire în perioada care urmează. Aceasta este o situație personală, nu am făcut și nu voi face niciun fel de declarație jurnaliștilor sau publicațiilor. Orice declarație atribuită mie este falsă. Pace și dragoste”, a scris actorul.

De asemenea, şi Miley a scris un mesaj pe contul personal de Instagram.

‘Nu te lupta cu evoluția, pentru că nu vei câștiga niciodată. Ca și muntele în vârful căruia mă aflu, care a fost cândva sub apă, conectat cu Africa, schimbarea este inevitabilă. Dolomiții nu au fost creați peste noapte, această frumusețe magnifică s-a format de-a lungul a milioane de ani. 

Tatăl meu mereu îmi spunea: „Natura nu se grăbește niciodată dar ajunge mereu la timp.’ Îmi umple inima cu pace și speranță știind că este adevărat. Am fost învățată să respect planeta și procesul ei și sunt pregătită să fac același lucru cu procesul meu, de asemenea’, a explicat artista.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth erau împreună de 10 ani.