General

Lidia Buble a frânt inimile fanilor! Plănuiește să se retragă din muzică

iulia.statie
December 8, 2019 14:58 PM

Lidia Buble a învățat să cânte în biserică, iar aceasta și-a șocat fanii atunci când a declarat că plănuiește să se retragă din industria muzicală și să se reîntoarcă la lăcașul sfânt.

Pe aceeasi temaCum arată Lidia Buble fără machiaj: ”Așa sunt eu”

Lidia Buble a frânt inimile fanilor! Plănuiește să se retragă din muzică

Invitată la Xtra Night Show, ea a mărturisit că la un moment dat va renunța la industria muzicală și se va întoarce la biserică.

„La un moment dat eu o sa ma retrag din industria asta muzicală, ușor, ușor mă duc către biserică”, a dezvăluit artista.

La fel de uimit ca și fanii, Cătălin Bordea a reacționat imediat: „Cum te duci mă către biserică?”

„Mă duc de unde am venit”, a fost răspunsul Lidiei.

Cântăreața nu a precizat exact când plănuiește să se retragă, dar pentru câțiva ani încă dorește să fie alături de fanii ei, bucurându-i cu melodiile sale, potrivit Ciao.

Mai mult, Buble a explicat și motivul pentru care se îmbracă și se machiază diferit față de colegele sale din industrie.

„Nu îmi place să văd mai multe persoane îmbrăcate la fel sau machiate la fel și îmi place mereu să fiu ‘ruptă din peisaj’, cum se spune. Îmi place să aleg lucruri deosebite. Majoritatea cumpărăturilor le fac online, caut piese speciale, pe care să nu le vezi peste tot”, a declarat cântăreața.