News

Lidia Buble a împlinit 27 de ani! Cum a petrecut vedeta

iulia.statie
June 9, 2020 13:49 PM

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit recent, iar vedeta și-a sărbătorit astăzi ziua, având oficial titlul de femeie singură.

Pe aceeasi temaCu cine s-a iubit Lidia Buble înainte de a fi cu Răzvan Simion

Cum și-a petrecut Lidia Buble ziua de naștere

Totuși, deși Lidia trece printr-o despărțire, aceasta nu lasă nimic să îi șteargă zâmbetul de pe buze și continuă să își păstreze pozitivitatea, petrecând alături de prietenele sale apropiate. Cântăreața nu a comentat despărțirea de prezentator, iar de ziua ei de naștere a fost văzută non-stop zâmbind, amicele ei fiind alături de ea și neputând să o lase singură de această ocazie specială.

Petrecerea artistei a început încă de la miezul nopții, atunci când prietenele ei apropiate, Denisa Potecaru și sora sa, Raluca, dar și sora vedetei, Lorena, au venit acasă la Lidia pentru a îi cânta un călduros ‚La mulți ani’ și a îi face cadou un tort.

„Vreau să vă spun că am cel mai bun tort ever. Dacă am tortul ăsta de ziua mea nu îmi mai trebuie nimic. Mulțumesc, fetelor. Vă iubesc.”, le-a zis Buble prietenelor sale, potrivit Viva!.

Se poate vedea cât de mult s-a distrat și cât de mult s-a bucurat de faptul că oamenii dragi i-au fost alături, căci artista a postat cât mai multe instastory-uri cu ea dansând. Aceasta a îmbrăcat o rochie neagră, extrem de senzuală și s-a distrat la maxim, bucurându-și fanii cu câteva videoclip-uri inedite, ce o arătau extrem de veselă.

Vedeta nu a spus nimic despre despărțire, dar, Răzvan Simion a lipsit complet din peisaj. Aceasta a confirmat separarea de artistă în weekend, printr-un mesaj postat pe Instagram.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt. că mi-au oferit prea mult ori prea puțin dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire?”, a spus prezentatorul.

„Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pt. tot ce am fost și pt. tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și in rest doi…foști iubiti…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept.”, a scris Răzvan Simion.

Totuși, mesajul a fost șters de pe social media.