News

Lidia Buble a mărturisit. Cum se înțelege cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion

Verdict.ro
November 23, 2018 12:25 PM

Lidia Buble are o relație foarte bună cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion. Cântăreața a vorbit cu VIVA! despre relația cu prezentatorul TV de la Antena 1, dar și despre copiii acestuia.

Lidia Buble a mărturisit. Cum se înțelege cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion

Între Lidia Buble și Răzvan Simion este o diferență de vârstă destul de mare, cântăreața având 25 de ani, iar prezentatorul TV 38 de ani. Răzvan are doi copii din căsătoria anterioară, Ianca și Tudor.

Lidia Buble a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai iubitului ei. Se pare că Ianca și Tudor au făcut mai mulți pași spre o apropiere de artistă, având în vedere că aceasta nu voia să se bage prea mult sau să forțeze lucrurile. Lidia Buble a fost în vacanță, la Disneyland, împreună cu cei doi copii și tatăl lor.

„Îi consider frați mai mici. Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanțe. Tudor are 10 ani, iar Ianca urmează să împlinească 14 ani. Suntem ca două surori. Ne uităm împreună la desene, povestim, facem schimb de chestii pe telefon.

Ei au venit la noi exact în momentul în care au vrut ei. Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine. Nu am vrut să pară lucrurile forțate. E un pas important. Răzvan se simte foarte bine când ne vede așa. Dacă le cumpără lor o jucărie îmi cumpără și mie. Răzvan zice că are trei copii”, a declarat Lidia Buble pentru VIVA!.