News

Lidia Buble a recunoscut. Cine a spus prima dată „Te iubesc!”

Verdict.ro
December 5, 2018 10:34 AM

Lidia Buble a dezvăluit informații mai puțin cunoscute despre povestea ei de dragoste cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion.

Lidia Buble a recunoscut. Cine a spus prima dată „Te iubesc!”

Cântăreața Lidia Buble formează un cuplu cu Răzvan Simion, prezentatorul matinalului de la postul de televiziune Antena 1. Cei doi se înțeleg perfect, însă sunt extrem de discreți când vine vorba despre relația lor.

Cu toate acestea, Lidia Buble a oferit amănunte necunoscute până acum despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și Răzvan Simion.

„El şi-a făcut curajul de a mă aborda. Apoi au urmat şi primele noastre întâlniri. Iar eu, când ştiam că se apropie momentul să plece, plângeam. Deşi ştiam că urma să ne vedem a doua zi. Dar plângeam de fericire şi de dor, pentru că abia aşteptam să-l văd următoarea zi. Nu mi s-a întâmplat asta cu nimeni altcineva în afară de el. Şi da, eu am fost prima care a spus „Te iubesc”. El s-a uitat la mine şi a spus: „Tu eşti sigură de treaba asta? Vezi că sunt două cuvinte mari””, a dezvăluit Lidia Buble pentru OK! Magazine, potrivit Libertatea.