News

Lidia Buble, surpriză enormă de Valentine’s Day: ‘Am spus ‘Da!’

iulia.statie
February 14, 2020 13:08 PM

Lidia Buble trăiește o superbă poveste de dragoste de câțiva ani cu Răzvan Simion de la ‚Neatza cu Răzvan și Dani’. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar fanii, nu de puține ori, le-au pus întrebări cu privire la o viitoare nuntă.

Pe aceeasi temaLidia Buble a dezvăluit adevăratul motiv din cauza căruia Răzvan nu i-a cunoscut părinții

Chiar de Valentine’s Day, Lidia a postat o fotografie pe un site de socializare prin care le-a dat emoții mari fanilor privind o cerere în căsătorie. În poză, Lidia zâmbește superb către o cutie ce pare a fi una perfectă pentru o cerere în căsătorie. „Am zis “da!” Si se face liniste.”, a fost descrierea aleasă de Lidia Buble pentru poza emoționantă.

Fanii au reacționat imediat, entuziasmați de vești. „Era și timpul”, „Felicitări să vă iubiți mult să fiți Binecuvântați cu tot ce e mai bun!”, „Felicitări din toată inima”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Lidia Buble, surpriză enormă de Valentine’s Day: ‘Am spus ‘Da!’

sursă foto: instagram

 

Totuși, se pare că nu a fost vorba de o cerere în căsătorie venită de la matinalul Răzvan Simion, ci despre o campanie pe care cântăreața o face pentru o companie producătoare de telefoane mobile.

Bineînțeles, fanii emoționați nu au știut ce să creadă, deși unii imediat și-au dat seama de adevăr. „Deci e fake sau nu? Am văzut story-ul”, a scris un fan.

„Să vezi acum confuzii”, a scris un alt fan.