News

Lidia Buble, apariție răvășitoare! Cum s-a pozat vedeta

iulia.statie
February 28, 2020 17:23 PM

Lidia Buble nu încetează să surprindă cu aparițiile sale. Deși mereu are ținute cât mai extravagante, cu o atenție deosebită la detalii, de data aceasta Lidia și-a pus în valoare silueta perfectă.

Pe aceeasi temaCum arată Lidia Buble fără machiaj: ”Așa sunt eu”

Buble niciodată nu se teme de a încerca și a risca, iar din punct de vedere vestimentar, aceasta propune look-uri neobișnuite mereu. Recent, ea a adoptat și o nouă coafură, o tunsoare tip bob, cu breton, ce îi stă perfect și îi pune în valoare trăsăturile.

Acum, cântăreața și-a surprins fanii printr-o poză în lenjerie intimă, prin care le arăta că are foarte mare grijă de silueta sa. Fără dar și poate, artista arată senzațional.

Lidia Buble, apariție răvășitoare! Cum s-a pozat vedeta

Recent, prin presă au vehiculat tot felul de zvonuri potrivit cărora între Lidia și Răzvan Simion nu ar mai fi totul așa roz cum pare. Totuși, aceștia nu au băgat în seamă gurile rele și au demonstrat de Valentine’s Day că sunt mai apropiați ca oricând.

Între cei doi nu există probleme, iar prezentatorul TV i-a oferit iubitei sale un cadou superb. Răzvan a surprins-o pe Lidia cu un buchet de flori, iar aceasta le-a arătat fanilor printr-un instastory darul.

Aceștia formează un cuplu de multă vreme, însă Simion încă nu i-a cunoscut familia partenerei sale. În familia Lidiei există o regulă foarte strictă, iar atât ea, cât și frații și surorile ei, trebuie să aducă acasă pe cineva doar atunci când sunt siguri că va urma o nuntă.

”Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta, o să mai dureze puțin.”, spunea Buble în urmă cu ceva timp.