Lidia Buble i-a lansat o provocare lui Maurice Munteanu de la ZU Party! Cum își alege vedeta ținutele

Verdict.ro
February 23, 2018
February 23, 2018

Lidia Buble și Răzvan Simion au participat, joi seara, la ZU Party și s-au făcut remarcați de departe. Artista a atras și de această dată privirile tuturor cu ținuta ei originală.

Lidia Buble și Răzvan Simion au venit împreună la ZU Party, iar cântăreața a impresionat cu ținuta ei nonconformistă.

Artista a vorbit despre stilul ei vestimentar, mărturisind că nu are un stilist care să se ocupe de imaginea ei și că important la o ținută este să se simtă bine în ea și mai puțin dress-codul.

Vedeta a lansat și o provocare prin intermediul Verdict.ro stilistului Maurice Munteanu, mărturisind că e curioasă ce spune acesta despre ținuta ei.

”Sunt curioasă ce spune Maurice! Ne-am gândit să fie ceva spectaculos și să mă și reprezinte în același timp și uite rezultatul! Răzvan a fost foarte drăguț și a avut grijă să mă lase fix în fața scării! Eu cred că am evoluat frumos (n.r. din punct de vedere vestimentar) și cel mai mult mă bucur că am evoluat pe propriile mele forțe. Nu am un stilist, de fiecare dată mă îmbrac singură, cum îmi imaginez eu, îmi fac haine după propriile mele schițe și, din când în când, îi mai cer ajutorul prietenului meu, Alexandru Simedru. Trei cuvinte prin care să-mi caracterizez stilul… Cred că am o amprentă a mea personală și e… nebun. Am un stil nebun! Eu mă îmbrac în funcție de cum mă simt în ziua respectivă: dacă sunt mai visătoare așa, nu știu, probabil mă îmbrac mai sweet. Dacă nu, depinde! Nu prea am ținut cont de dress-code. De fiecare dată mă îmbrac să mă simt eu bine și după aia dacă e să mai țin cont de dress-code. În viața de zi cu zi, îmi place să fiu cât mai simplă, cât mai lejeră. Atunci când am evenimente, îmi place să fiu puțin mai altfel, mai extravagantă. În rest, da, sunt o persoană simplă: mă îmbrac într-o pereche de pantaloni de trening, dar când e cazul, îmi place să fiu cum trebuie”, a declarat Lidia Buble pentru Verdict.ro.

Lidia, rămâi pe recepție și mâine vei afla ce spune Maurice Munteanu despre ținuta ta! 🙂


Share