Fashion

Lidia Buble o copiază pe Jennifer Lopez! Și-a cumpărat cizme identice cu ale divei latino

andreea voicu
April 9, 2019 14:25 PM

Lidia Buble vrea cu orice preț să fie în centrul atenției! De când a devenit iubita lui Răzvan Simion, Lidia Buble a slăbit enorm și și-a schimbat complet stilul vestimentar.

Pe aceeasi temaLidia Buble, comentarii răutăcioase din partea fanilor: ''Arăţi ca un bărbat''! Replica artistei

Blondina a început să investească în imaginea sa, dar și în ținutele pe care le poartă la apariții publice sau concerte. Încercând să adopte stiluri noi, artista a gafat, recent, din punct de vedere vestimentar.

Lidia Buble o copiază pe Jennifer Lopez! Și-a cumpărat cizme identice cu ale divei latino

Aceasta și-a achiziționat o pereche de cizme identice cu ale lui Jennifer Lopez. Diva americană a apărut pentru prima dată în public cu cizmele de la Versace, vara trecută. Aceasta le-a accesorizat cu o cămașă over-size masculină, care îi venea de minune.

Lidiei Buble i-au plăcut atât de mult, încât și-a cumpărat fix același model. Artista noastră a băgat mâna adânc în buzunar, pentru că o astfel de pereche de cizme costă în jur de 2.500 de euro. Lidia Buble poartă cu mândrie perechea de cizme din denim din colecția Versace ‘Resort 2019’. Ce-i drept, singura diferență este culoarea. Iubita lui Răzvan Simion a ales o culoare mai deschisă decât cea a lui Jennifer Lopez. Cui îi stă mai bine?!