News

Lidia Buble, comentarii răutăcioase din partea fanilor: ''Arăţi ca un bărbat''! Replica artistei

andreea voicu
February 6, 2019 11:12 AM

Lidia Buble face ce face şi mai agită puţin spiritele între fanii săi. Deşi este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, prietenii virtuali o critică ori de câte ori au ocazia.

Iubita lui Răzvan Simion a postat recent pe contul de Instagram o fotografie cu ea din profil. Postarea a adunat o mulţime de like-uri, însă unii internauţi nu au fost încântaţi de imaginea respectivă şi au răbufnit, jignind-o în ultimul hal.

Lidia Buble, comentarii răutăcioase din partea fanilor: ”Arăţi ca un bărbat”!

De data aceasta, fanii i-au adresat cuvinte grele, spunându-i că nu este deloc feminină şi că arată ca un bărbat.

”Foarte urât, initial am crezut ca vad un barbat. Nicio trasatura feminina!”, i-a scris un internaut. Replica artistei nu a intarziat sa apara: ”Asta pentru ca nu sunt feminina deloc”. 

”Pot să agăț câteva rufe pe bobârnac… sorry este o „prăjină”… inițial an crezut că văd o cioară care se sperie de aceea „prăjină”!”, ”Nu-ti mai linge parul ala ca nu-ti sta deloc bine si pare si nespalat”, ”Sincer mi-e drag de tine de numa da nu iti sta bine asa, mai ales cu parul facut in acest mod, din profil chiar se vede a „barbat”, ”Vai Doamne…Nu te avantajează deloc pozele din profil”, au fost alte mesaje dure la adresa solistei.