Beauty

Lidia Buble, schimbare totală de look! Cum arată aceasta cu părul roz

iulia.statie
March 10, 2020 14:41 PM

Lidia Buble a simțit nevoia de o schimbare radicală de look și nu s-a temut să o facă! Anul trecut, celebritățile de peste hotare erau total îndrăgostite de părul în culori ce aminteau de vata de zahăr, cum ar fi rozul pal și movul.

Pe aceeasi temaLidia Buble a dezvăluit adevăratul motiv din cauza căruia Răzvan nu i-a cunoscut părinții

Acum, este timpul ca și în România să prindă acest trend, iar Lidia își dorește să dea startul! Aceasta a optat pentru o culoare pastelată, roz, ce îi stă perfect și îi complimentează trăsăturile. Artista este acum foarte atentă acum la ce ținute alege și la machiaj, încercând look-uri cu o tentă sensibilă.

Cântăreața nu se teme de schimbări și mereu încearcă să aducă ceva nou în lumea vedetelor din România, având mereu o prezență fresh și încercând tendințe cât mai actuale, adaptate la stilul său propriu.

Lidia și-a făcut temele, căci se poate observa că totul se contopește într-un look perfect, accentul fiind pus pe culoarea părului. Buble este extrem de atentă la detalii și vedem că ea a avut grijă să potrivească perfect accesoriile, culoarea părului, unghiile și puloverul, de asemenea într-o culoare pastelată.

 

View this post on Instagram

 

🍭💅🍓

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on