News

Lidia Buble se mută într-un nou apartament! Răzvan Simion deja a văzut noua achiziție

iulia.statie
July 29, 2020 13:31 PM

Lidia Buble este pregătită de un nou început după despărțirea de Răzvan Simion. Vedeta s-a mutat la una dintre surorile sale, însă, aceasta își dorea propria locuință.

Pe aceeasi temaCe s-a întâmplat, de fapt, între Lidia Buble și Răzvan Simion

Lidia Buble și-a cumpărat un apartament nou

După o relație de cinci ani, vedeta și prezentatorul și-au spus adio, iar acum, Buble se grăbește să își mobileze apartamentul pentru a se muta cât mai repede în noua locuință. Aceasta deja a plătit avansul pentru noua achiziție, iar pentru a plăti restul sume aceasta va face un credit.

„Atunci când au decis să o ia pe drumuri diferite, Lidia a preferat să plece la părinții săi o perioadă, pentru a se liniști. A trebuit să se întoarcă după câteva săptămâni, pentru că programase filmările pentru noul său videoclip. Nu mai putea să stea în casa lui Răzvan, așa că s-a mutat la Lorena.”, au spus surse apropiate de cântăreață pentru impact.ro.

Ba chiar, sursele spun că Răzvan Simion deja a văzut apartamentul:„Vrea și ea, însă, să aibă spațiul ei, deși sora sa o răsfață extrem de tare și se simte binevenită. De aceea, a dat o parte din banii pentru un apartament extrem de frumos, urmând ca pentru restul să achiziționeze un credit. Răzvan știe, a și fost să îl vadă.”

Sursele declară că cei doi foști parteneri suferă și nu este o tranziție ușoară: „Lidia se va muta de la Lorena după ce va termina de mobilat. Atât Răzvan, cât și Lidia suferă, fiecare diferit. El încă o mai iubește, iar pe ea o macină obișnuința. Nu este o tranziție ușoară pentru nici unul dintre ei.”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit acum două luni, iar prezentatorul a făcut anunțul ce a luat pe toată lumea prin surprindere pe social media.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o vad pe Lidia fericită, vreau să îi sclipeasca ochii din nou în razele soarelui, așa ca îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.”, scria prezentatorul TV.