News

Lidia Buble și Răzvan Simion, la un pas de împăcare? Ce detaliu a ieșit la iveală

iulia.statie
June 25, 2020 13:16 PM

Faptul că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit a șocat pe toată lumea, iar acum, a ieșit un alt detaliu extrem de interesant la iveală.

Pe aceeasi temaCum arată Lidia Buble fără machiaj: ”Așa sunt eu”

Ce gest a făcut Răzvan Simion

La doar câteva săptămâni de la despărțire, aceștia au făcut câteva gesturi ce i-a dat de gol că s-au apropiat puțin în ultima vreme. Cei doi au îngropat securea războiului, făcând un gest relativ simplu, dar cu o însemnătate mare.

Chiar dacă și-au dat unfollow pe rețelele de socializare, Răzvan Simion a decis să facă primul pas și să o urmărească din nou pe fosta lui iubită, ba chiar să îi aprecieze și pozele, scrie cancan.ro. Bineînțeles, fanii lor au intrat la suspiciuni și au început să se întrebe dacă nu cumva urmează un anunț privind o împăcare.

Răzvan Simion a fost cel ce a făcut despărțirea oficială, făcând un anunț dureros pe rețelele de socializare. Totuși, la scurt timp după, acesta a decis să șteargă postarea ce conținea motivele separării.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o vad pe Lidia fericită, vreau să îi sclipeasca ochii din nou în razele soarelui, așa ca îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.”, scria acesta.

„Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pt. tot ce am fost și pt. tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și in rest doi…foști iubiti…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept.”, a explicat prezentatorul.