News

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit în secret! Unde a avut loc ceremonia

adelina.duinea
December 31, 2018 02:34 AM

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit în secret! Artista și prezentatorul TV trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de patru ani. Deși presa le urmărește îndeaproape orice mișcare, cuplul este extrem de rezervat în privința vieții personale.

Pe aceeasi temaCare este, de fapt, starea de sănătate a Andreei Marin. Vedeta TV a spus totul

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit în secret! Unde a avut loc ceremonia

Seara trecută, Lidia Buble a postat o imagine care i-a surprins complet pe prietenii săi virtuali. În fotografie, Lidia și Răzvan par a se afla în timpul unei ceremonii. Lidia poartă o rochie albă, iar cei doi se sărută pe o plajă.

Citește și: Lidia Buble a recunoscut. Cine a spus prima dată „Te iubesc!”

Cu toate că vedeta a fost adesea întrebată dacă Răzvan i-a adresat întrebarea cea mare, aceasta a negat mulțimea de speculații. Pare, însă, că artista și prezentatorul au făcut pasul cel mare.

Citește și: De ce se ceartă Lidia Buble și Răzvan Simion

Fanii au bombardat-o pe cântăreață cu mesaje de felicitări: „Casă de piatră, așteptam și un bublișor mic!!! Vă doresc multă fericire!!!❤??” ; „Casă de piatră, iubire, înțelegere și mulți copii! Dumnezeu să vă binecuvânteze!?❤?” ; „Ați făcut nunta în Maldive .. secretă?” ; „O familie frumoasă!❤ Ești minunată @lidiabuble ?? Te admir mult! Multe binecuvântări, iubire și fericire!? Te pup ??” ; „Nu creeeed!!! Felicitări! Să vă iubiți și să vă respectați forever!!! Sunteți doi frumoși!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤”

Acestea au fost doar câteva dintre comentariile primite de către artistă.

Până când cei doi vor dori să confirme, însă, locația ceremoniei ne este necunoscută!

2018= FAMILIE, DRAGOSTE, BINECUVÂNTARE!❤ DOAMNE , ÎȚI MULȚUMESC ?

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Sursă foto: Instagram