News

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat? Ce se întâmplă între cei doi

iulia.statie
July 6, 2020 10:45 AM

A trecut mai mult de o lună de când Răzvan Simion și Lidia Buble au hotărât să se despartă, însă, acum, surse din anturajul lor susțin că aceștia sunt gata de o împăcare.

Pe aceeasi temaCu cine s-a iubit Lidia Buble înainte de a fi cu Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună?

Vestea că aceștia au hotărât să se despartă a luat prin surprindere pe toată lumea, deși venea după mai multe zile de zvonuri privind o separare și după ce Răzvan fusese surprins alături de o roșcată. Anunțul dureros a fost făcut chiar de prezentatorul TV, pe social media.

Sursele din anturajul lor susțin că aceștia au hotărât să își ofere o nouă șansă, după ce s-au întâlnit la filmările pentru noul videoclip al cântăreței. Ba chiar, ei au fost extrem de emoționați, mai ales pentru că mai au sentimente unul pentru celălalt, după cum susțin sursele din anturajul lor.

“Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat. Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți.”, au declarat câteva surse apropiate de cei doi pentru publicația playtech.

”În cazul lor, dragostea este mare, este adevărat, și orgoliul. De aceea, le este dificil să facă pașii spre o nouă legătură de suflet rapid. Cu toate acestea, de câteva zile bune, se înțeleg bine, par a se regăsi și au ales să își mai acorde o șansă.”, au spus apropiații celor doi pentru publicația WOWbiz.