Video

Lidia Buble și Sore, dezvăluiri despre cariera lor muzicală! Ce ne pregătesc artistele

iulia.statie
December 12, 2019 16:34 PM

Evenimentul sfârșitului de an: Elle Style Awards! Revista Elle a sărbătorit 22 de ani de existență printr-o petrecere unde au fost premiați artiștii din plan local, fie că vorbim despre design vestimentar, make-up, muzică, social media sau fotografie.

Pe aceeasi temaSore, despre amintirile din anii 2000: „Pe vremea aceea se găseau doar teneși negri, la 10 lei, la taraba din colț”

Elle Style Awards a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului 2019, iar dress code-ul ales a generat foarte multe ținute ce ne-au bucurat.

Lidia Buble și Sore nu au putut trece neobservate, iar noi am vrut să aflăm cât mai multe despre ele, de la ce ne pregătesc pe viitor și stilul lor vestimentar, până la amintiri frumoase din copilărie.

Întrebate despre ce înseamnă pentru ele stilul Punk, cele două s-au completat perfect, arătând că opusurile se atrag. „Relaxat!”, a răspuns Sore, iar Lidia a afirmat că pentru ea este „îndrăzneț”.

„Cred că nouă artiștilor ni se potrivește orice”

„Cred că nouă artiștilor ni se potrivește orice, de asta suntem artiști, să experimentăm”, a răspuns Lidia, dezvăluind că ele se simt foarte bine îmbrăcate cu ținute ce amintesc de acest curent.

Cele două își iau inspirația pentru ținute din reviste de fashion și site-uri de socializare, la fel ca noi toți. „În ziua de astăzi, ne este foarte ușor, avem la dispoziție foarte multe pagini de fashion de unde ne putem inspira.”, a spus Lidia.

Fetițele mereu se inspiră de la mame. De când sunt mici încearcă să probeze pantofii, rochiile sau să încerce rujurile pe care acestea le lasă la vedere. Acesta a fost și exemplul lui Sore, ce a fost fascinată de stilul vestimentar al mamei sale.

„Ar trebui să ti-o arăt pe mama în anii ’90, ce ținute își făcea singură, la mașina de cusut! Inclusiv trench-urile de lac, fix pe roșu avea când eram eu mică.”, a zis artista.

Lidia, pe de altă parte, a spus că stilul mamei sale nu a avut un impact la fel de mare asupra ei: „Eu de la mama nu am cum să mă inspir pentru că ar fi trebuit să vin în fustă până în pământ și batic legat în față.”

Atunci când vine vorba de ce meserie și-ar fi dorit să aibă dacă nu s-ar fi îndrăgostit de scenă, Buble a dat un răspuns foarte interesant.

„Musafir! Mie imi place să mănânc mult și să vizitez prieteni.”, a glumit aceasta. „Mi-ar fi plăcut foarte mult hairstylist, am fost pasionată de mică. Îmi tundeam toate vecinele, toate surorile, îmi plăcea să mă joc cu părul.”, a continuat ea.

Lidia Buble și Sore, dezvăluiri despre cariera lor muzicală! Ce ne pregătesc artistele

Ce ne pregătesc fetele pentru anul viitor? Trebuie să recunoaștem, Lidia a speriat pe toată lumea atunci când a afirmat într-o emisiune TV că se va retrage ușor-ușor din muzică, dar se pare că anul viitor fetele ne vor încânta în continuare cu melodiile lor.

„Primul meu album. Deja am lansat, în urmă cu câteva zile, cel mai nou single „Lacătul și femeia”. Multă muzică pregătim, așa cum a zis și Sore.”, a zis Lidia.

„Eu sper să mă țin de promisiune să îi fac și Lidiei un videoclip dar și mie, mai multe.”, a adăugat Sore.