News

Lidia Buble, totul despre ce se întâmplă între ea și Răzvan Simion

iulia.statie
February 17, 2020 16:06 PM

Recent, tot felul de zvonuri s-au vehiculat cu privire la o viitoare despărțire între Răzvan Simion și Lidia Buble, scrie cancan.ro. Totuși, aceștia nu au băgat în seamă gurile rele, iar Lidia a demostrat că sunt mai apropiați ca oricând.

Pe aceeasi temaCum arată Lidia Buble fără machiaj: ”Așa sunt eu”

De Valentine’s Day, cei doi și-au declarat din nou dragostea, la fel ca orice cuplu de îndrăgostiți. Deși au existat multe speculații privind faptul că între ei nu mai este totul roz, Lidia a decis să spună adevărul și să le arăte tuturor ce relație frumoasă au.

Cei doi nu au probleme, iar prezentatorul TV i-a oferit un superb cadou iubitei sale, semn al dragostei pe care i-o poartă. Lidia a postat pe un cont de socializare o poză cu un aranjament floral minunat, dându-i tag partenerului său.Lidia Buble, totul despre ce se întâmplă între ea și Răzvan Simion.

Lidia Buble, totul despre ce se întâmplă între ea și Răzvan Simion

Deși formează un cuplu de multă vreme, Răzvan încă nu i-a cunoscut familia Lidiei, pentru că ea și rudele sale au o regulă foarte strictă. Părinții Lidiei le-au spus celor 11 copii să nu aducă partenerii acasă decât în momentul în care își doresc să facă nunta.

”Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta, o să mai dureze puțin.”, declara artista în urmă cu ceva timp.