Fashion

Lila, culoarea sezonului de vară 2020

iulia.statie
August 19, 2020 13:59 PM

Deși ne-am distrat până acum cu ținutele în nuanțe de roz, mai există o culoare extrem de interesantă ce revine în acest sezon.

Pe aceeasi temaGlitter make-up în cinci pași simpli! Cel mai cool trend al momentului în materie de beauty

Lila, cea mai iubită nuanță din acest sezon

Lila, în special nuanțele pastelate, devine ușor noua obsesie atunci când vorbim despre culori în sezonul de vară 2020. Da, movul este o alegere extrem de îndrăzneață și mereu va rămâne așa, dar ne îndreptăm ușor atenția spre lila, o alegere uneori neobișnuită în ținutele de zi cu zi, dar perfectă pe vremea călduroasă.

La început, am început să vedem această nuanță în look-urile de beauty, apoi în ținutele streetstyle, ba chiar și pe rochiile de seară, căci lila-ul și-a făcut ușor loc și la evenimentele de pe covorul roșu. Cu acestea fiind spuse, este clar că această culoare este una de care ne-am îndrăgostit complet și am decis să o integrăm în garderobă.

De la pulovere, la rochii de eveniment, nuanța s-a dovedit a fi una extrem de versatilă și cel mai important este faptul că îți pune în evidență atât trăsăturile, cât și silueta. Din ce în ce mai multe brand-uri lansează piese în această culoare, așa că trebuie să spunem că este clar că lila-ul devine ușor culoarea sezonului, foarte posibil a anului, deși Institutul Pantone a dezvăluit că albastrul regal va fi hit-ul anului 2020. Dar cum am experimentat atâtea în această perioadă, ce ne mai surprinde?

Cum integrezi culoarea în garderoba ta

Cum o integrezi în garderoba ta? Fie că este vorba doar de un accesoriu statement, cum ar fi o geantă în această ținută, sau de un look întreg lila, asigură-te că te joci cu această culoare versatilă, căci vara anului 2020 este despre a risca și despre creativitate, după ce ai putut experimenta cu diferite ținute sau machiaje în carantină.

Poți alege un sacou oversized pe care să îl asortezi la o ținută cu pantaloni scurți, pentru un outfit chic, elegant, dar, în același timp, văratic sau poți să îți achiziționezi o rochie furou dintr-un material fluid pentru a avea acel efect de goliciune. Nici fustele nu sunt de lepădat în această nuanță, fie că ai un eveniment sau doar își dorești ceva casual pentru o zi la plajă. Nu uita să îți achiziționezi și un ruj sau o eșarfă în această culoare, pentru un look vintage cu aspect futurist.