Fashion

Lila Moss și Kate Moss, pentru prima oară împreună pe podium

iulia.statie
January 28, 2021 12:30 PM

Lila Grace Moss-Hack a apărut pe podiumul de modă, demonstrând că a învățat câte ceva de la mămica ei faimoasă, Kate Moss. Cele două au luat parte la prezentarea Fendi SS21 din Paris, unde Kim Jones și-a dezvăluit prima colecție de când a preluat funcția de director creativ.

Pe aceeasi temaFiica lui Kate Moss, Lila, a semnat primul ei contract de modeling! Este noua imagine Marc Jacobs Beauty

Lila Moss și Kate Moss au defilat pentru aceeași casă de modă

Lila Moss, în vârstă de 18 ani, a apărut pe podium într-o creație transparentă, purtând un body nude pe sub. După ce și-a făcut simțită prezența, a urmat Kate Moss, ce a fost îmbrăcată într-o rochie din satin. Alături de ele au fost și modele ca Naomi Campbell, Bella Hadid, dar și actrița Demi Moore, iar spectacolul creat de Kim Jones a fost unul impresionant.

„Importanța familiei, atât reală, cât și aleasă, este sărbătorită prin echipa de modele ce prezintă colecția, fiecare locuind în vitrine de sticlă transformate în camere. Fendi reprezintă calitatea artizanală, fiind vorba despre familie.”, a transmis Kim Jones.

Nu este prima oară când Lila este văzută pe podium. Acum câteva luni, ea deschidea show-ul Miu Miu pentru colecția de primăvară/vară 2021 la Paris Fashion Week, demonstrând că a primit multe lecții de la mama sa și este gata să cucerească lumea modelling-ului.

Cât de bine seamănă Lila Moss cu mama ei, Kate Moss

Kate Moss și Lila Moss se mândresc una cu cealaltă oriunde ar merge. În trecut, acestea participau la petrecerea dată în cinstea zilei de naștere a designerului Kim Jones, iar când au părăsit locația, fanii au observat că fiica modelului a decis să prezinte o a doua ținută.

Aceasta a părăsit petrecerea îmbrăcată într-o rochie maxi transparentă, făcând referire la look-ul iconic al mamei sale pe care l-a purtat la petrecerea Elite Model Agency Look of the Year din 1993, ce i-a propulsat cariera de supermodel. Abia așteptăm să vedem ce ne va oferi fiica vedetei în următoarea perioadă, acum că este gata să cucerească lumea modelling-ului.