News

Lili Reinhart a dezvăluit că este bisexuală

iulia.statie
June 4, 2020 16:01 PM

Lili Reinhart a vorbit deschis cu fanii despre sexualitatea ei.

Pe aceeasi temaLili Reinhart și Cole Sprouse şi-au spus adio după doi ani de relație

Cum a făcut vedeta dezvăluirea

Actrița din Riverdale le-a dezvăluit fanilor pe Instagram că este bisexuală în timp ce le explica că va participa la un protest LGBTQ+ for Black Lives Matter pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la moartea lui George Floyd și a mulți americani de culoare ce au pierit în mâinile poliției.

Postând flyer-ul pentru protest, Lili a scris o mică descriere pentru imagine. „Deși nu am anunțat public înainte, sunt o mândră femeie bisexuală. Și o să merg la acest protest astăzi. Vă rog să vă alăturați.”, a zis ea.

Această destăinuire vine imediat după ce zvonurile potrivit cărora ea și co-starul din Riverdale, Cole Sprouse, s-au despărțit. Potrivit E! News, aceștia s-au despărțit pentru a doua oară în timpul pandemiei din cauza sfaturilor autorităților privind izolarea, aceștia nereușind să rămână conectați în această perioadă.

„Lili și Cole se înțelegeau bine atunci când filmările pentru Riverdale au fost amânate din cauza pandemiei, însă, aceștia s-au izolat separat iar distanța niciodată nu a reprezentat un lucru bun pentru relația lor.”, a explicat o sursă.

„Atunci când Cole și Lili petrec mult timp unul cu celălalt, totul merge bine. Relația lor este extrem de intimă și plină de afecțiune, însă totul devine complicat atunci când ei sunt departe unul de celălalt.”, a explicat aceeași sursă.

Lili Reinhart și Cole Sprouse s-au cunoscut în iulie 2017 și de atunci au decis să formeze un cuplu. Aceștia au încercat pe tot posibil să își țină relația privată, departe de camere, preferând să fie discreți atunci când vine vorba de viața lor privată. Ei și-au oficializat relația în 2018, apărând pe covorul roșu de la MET Gala ca un cuplu. Cei doi joacă împreună în faimosul serial Riverdale, Lili având personajul Betty Cooper, iar Cole jucându-l pe Jughead Jones.