News

Lili Sandu a născut! Vedeta a adus pe lume un băiețel

andreea voicu
August 11, 2020 10:09 AM

Lili Sandu a născut, luni seară (10 august), un băiețel! Vedeta este în culmea fericirii și a publicat deja prima imagine cu micuțul. La naștere, bebelușul a avut 52 de cm și 3.300 de grame.

Pe aceeasi temaLili Sandu vrea să devină mamă: „Am primit o veste foarte frumoasă”

Pe contul ei de Instagram, Lili Sandu a postat o fotografie direct de pe patul de spital, în care apare ținându-l strâns la piept.

‘Atunci când viața capătă un sens. Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 gr m-au făcut sa trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu există cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit!’, a scris Lili Sandu la descrierea imaginii.

Nu a luat multe kilograme în sarcină

‘11,5 kilograme până acum, dar s-au așezat bine. Nu am rupt frigiderul, dar nici nu am stat pe supe și frunze de salată cum am mai auzit. Importantă pentru mine este sănătatea copilului meu, nu ce se cere în social media. Nu mi-am propus ca după ce nasc, la 24 de ore, să particip la un concurs de Miss. Oricum fiecare femeie este diferită și frumoasă în felul ei. Cine zice ca trebuie să arătăm după un tipar merită degetul din mijloc’, mărturisea ea pentru Click!

Ce nume va primi micuțul

Actrița a dezvăluit recent pe Instagram și numele pe care ea și logodnicul ei l-au ales pentru băiețel.

‘Mereu când am fost întrebați de numele lui bebe am evitat răspunsul pentru ca ne doream sa-l ținem pentru prima data in brațe si sa simțim ca i se potrivește. Eh in urma cu câteva seri, am avut o surpriza din partea lui, l-am visat pentru prima data și atunci când l am întrebat “cum te cheama” mi-a răspuns senin T… J…?’, spunea Lili Sandu.

În ziua în care a împlinit 40 de ani, Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Silviu Țolu, cu 12 ani mai tânăr. La începutul acestui an, cei doi au anunțat că vor avea un copil.