News

Lili Sandu, dezvăluiri despre botezul micuțului său! Când va avea loc evenimentul

iulia.statie
October 20, 2020 13:50 PM

Lili Sandu l-a adus pe lume pe micuțul său în urmă cu două luni, iar acum, ea și partenerul ei, Silviu Țolu, se pregătesc de botezul lui Thomas Jay.

Pe aceeasi temaLili Sandu s-a iubit cu Vali Bărbulescu! Declaraţiile DJ-ului au aprins spiritele

Lili Sandu, totul despre botezul fiului său

Vedeta a oferit detalii despre evenimentul emoționant într-o emisiunea TV. „Botezul se va întâmpla cam în două sau trei săptămâni. Pentru noi este foarte importantă ceremonia în sine, nu neapărat petrecerea.”, a spus aceasta la ‘Vorbește Lumea’, difuzată la PRO TV.

Ținând cont de restricțiile impuse și de regulile de distanțare socială, Lili își va boteza micuțul anul acesta, urmând să facă o petrecere alături de cei dragi abia anul următor: „Ar fi și petrecerea importantă pentru că ne-am dori să fim cu toți prietenii, dar vrem să botezăm copilașul acum și la vară să facem petrecerea. Avem și nași, o să îi cunoașteți, abia aștept momentul acela.”

Lili Sandu se gândește la al doilea copil?

De asemenea, Lili Sandu a vorbit și despre al doilea copil, mărturisind că se gândește deja să îi ofere micuțului ei o surioară sau un frățior. „Mi-aș dori să mai am un copil, dar Silviu spune să mai așteptăm, să vedem cum va fi situația. Eu am fost singură la părinți și parcă e mai bine să mai ai un frate sau o soră.”, a zis ea, potrivit Elle.

Și Silviu Țolu a vorbit recent despre al doilea copilaș. Întrebat în emisiunea ‘La Măruță’ dacă își mai dorește un copil, acesta a povestit că Lili Sandu vrea să devină din nou mămică, iar cu privire la micuțul lor au avut noroc, căci este foarte liniștit: „Lili își dorește. E foarte frumos. Am avut și noroc până acum să fie Thomas foarte liniștit. Doarme noaptea, dormim și noi. Doamne-ajută să fie tot așa. Și atunci, pare ușor.”