News

Lili Sandu este însărcinată! Vedeta a confirmat vestea cea mare la emisiunea 'Vorbește lumea'

andreea voicu
February 14, 2020 12:34 PM

Bucurie imensă pentru Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Tolu! Vedeta a confirmat oficial, la emisiunea ‘Vorbește lumea’, că va deveni mămică pentru prima dată.

Pe aceeasi temaLili Sandu se căsătorește! Vedeta vrea un copil cu iubitul ei

Lili Sandu este însărcinată! Vedeta a confirmat vestea cea mare la emisiunea ‘Vorbește lumea’

Lili Sandu şi iubitul ei, Silviu Tolu, au o relație de câțiva ani și amândoi au declarat că îşi doresc foarte tare un copil. Acum, vedeta este în culmea fericirii și a oferit primele detalii despre sarcină.

În urmă cu câteva zile, vedeta a publicat o imagine pe rețelele de socializare, care a stârnit curioziatea fanilor. În poza respectivă i se zărea burtica de gravidă.

‘A rămas să nasc pe cale naturală. Vreau să încurajez acest tip de naștere. Sper să pot face asta, să nasc natural. Am intrat deja în luna a patra de sarcină.

Ne-am gândit la două prenume. O să fie leu, în august. 22.08- Ziua în care ar trebui să se nască este și ziua de naștere a lui Silviu Tolu. Toată lumea mă întreaba când am de gând să fac un copil, am 40 de ani. Nu mi-a fost ușor! ‘, a declarat Lili Sandu, la Pro Tv, chiar în ziua de Valentine’s Day.

După ce a făcut anunțul la tv, vedeta a publicat și un video emoționant pe Instagram, prin care a detaliat cum l-a anunțat pe iubitul său că va deveni tătic.

The best Valentine’s Day surprise! ❤️Ziua de 15 dec 2019 ora 5.30 avea sa-mi schimbe viața pentru totdeauna! Atunci am aflat ca in câteva luni voi cunoaște fericirea suprema aceea de a-mi tine copilașul in brațe🤰🏻’, a scris aceasta.

Lili Sandu a fost cerută de soție în ziua în care a împlinit 40 de ani. Modelul Silviu Tolu i-a făcut o surpriză imensă în vacanța romantică pe care au petrecut-o în Istanbul, în mai 2019.