News

Lili Sandu, primele imagini cu burtica de gravidă

iulia.statie
February 25, 2020 17:04 PM

Lili Sandu va deveni mămică pentru prima oară! Ea și iubitul ei, Silviu Tolu, trăiesc cele mai frumoase momente.

Pe aceeasi temaLili Sandu este însărcinată! Vedeta a confirmat vestea cea mare la emisiunea 'Vorbește lumea'

Cei doi trăiesc o poveste superbă de dragoste de câțiva ani și au declarat că își doresc un copilaș. Acum, se pare că visul li s-a îndeplinit și vor deveni părinți.

„A rămas să nasc pe cale naturală. Vreau să încurajez acest tip de naștere. Sper să pot face asta, să nasc natural. Am intrat deja în luna a patra de sarcină.”, a declarat Lili pentru Pro Tv.

Lili Sandu, primele imagini cu burtica de gravidă

„Ne-am gândit la două prenume. O să fie leu, în august. 22.08. Ziua în care ar trebui să se nască este și ziua de naștere a lui Silviu Tolu. Toată lumea mă întreaba când am de gând să fac un copil, am 40 de ani. Nu mi-a fost ușor! „, a povestit vedeta, chiar în ziua de Valentine’s Day.

Acum, vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care i se poate vedea burtica de gravidă. De asemenea, aceasta a explicat și că a renunțat la un anumit lucru pe timpul sarcinii. „Când mă iau cu treabă în timpul zilei dar un fluturaș mic dă din aripioare la mine în stomac și îmi spune să iau o pauză… ?PS. Cafeaua e doar pentru miros, m-am lăsat de ea.”, a scris Lili Sandu.

 

View this post on Instagram

 

Când mă iau cu treabă în timpul zilei dar un fluturaș mic dă din aripioare la mine în stomac și îmi spune să iau o pauză… ? PS. Cafeaua e doar pentru miros, m am lăsat de ea ? Rochie @bsb_romania #momtobe #ourmoment #bsbfashion #confystyle

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on