Fashion

Lily Aldridge, însărcinată în cinci luni, pe podium la Săptămâna Modei de la New York

nicoleta.ispasescu
September 10, 2018 13:18 PM

Lily Aldridge este însărcinată în cinci luni, dar asta nu a oprit-o să rateze prezentările de la Săptămâna Modei de la New York.

Pe aceeasi temaLily Aldrigdge a făcut anunțul: este însărcinată cu al doilea copil!

Modelul a anunțat cea de-a doua sarcină la sfârșitul lunii August, printr-o postare pe Instagram, în care apărea în costum de baie, etalându-și burtica de gravidă.

De atunci, fanii s-au tot întrebat dacă faptul că este gravidă înseamnă că nu va mai prezenta pentru Victoria’s Secret în Noiembrie, însă având în vederev că Lily tocmai a avut câteva prezentări la Săptămâna Modei de la New York.

Lily Aldridge a arătat extrem de sexi pe podium, într-o rochie roșie Brandon Maxwell, care i-a accentuat perfect burtica de gravidă.

„Îngerașul” Victoria’s Secret a împărtășit momentele cu fanii ei de pe Instagram, printr-o postare la care a scris cât de puternică se simte că poate să prezinte pe podium în timp ce este însărcinată.

„Sunt atât de mândră să prezint pentru @brandonmaxwell însărcinată în cinci luni! Am avut câteva prezentări de modă în viața mea și acesta este un moment la care mă voi uita înapoi cu o mare emoție. Mulțumesc Brandon pentru că m-ai lăsat să strălucesc și pentru că ești un adevărat gentlemen. Te iubesc pentru totdeauna! A fost atât de distractiv să fiu în backstage cu toate fetele, toată lumea m-a susținut, mi-a mângâiat burtica și au sărbătorit alături de mine această călătorie frumoasă. Nimic mai mult decât Putere la Brandon Maxwell!”.

 

View this post on Instagram

 

So proud to walk the @brandonmaxwell runway 5 months pregnant! I’ve walked few runways in my life and this is a moment that I’ll look back on forever with great emotion ❤ Thank you Brandon for letting my shine & being such a true gentleman, Love you FOREVER!!! Thank you @georgecortina for making me feel so beautiful ? makeup by my love @tompecheux & hair by the sweetest @jamespecis ⚡ @mr_stephengalloway from pumping me up before the runway ?? And love to all the amazing powerful girls casted in the show by @johndavidpfeiffer ? It was so much fun being backstage will all the girls, everyone was so uplifting and rubbing my belly celebrating this beautiful journey with me ?? Nothing but Empowerment at Brandon Maxwell❤❤❤❤

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on