News

Lily Collins a dezvăluit care este vârsta personajului ei din serialul ‚Emily in Paris’

iulia.statie
October 16, 2020 12:21 PM

Toată lumea urmărește acum noul serial de pe Netflix, ‚Emily in Paris’, așa că este normal ca ultima dezvăluire făcută de Lily Collins cu privire la vârsta personajului ei să ne intereseze pe toți.

Pe aceeasi temaAlexandrina Țurcan, modelul din Republica Moldova ce a defilat nud în serialul ‚Emily in Paris’, a vorbit despre rolul ei

Ce vârstă are personajul principal din Emily in Paris

Lily Collins a dezvăluit că Emily Cooper, personajul principal din serial, are doar 22 de ani. Într-un interviu recent, actrița a explicat: „Nu cred că am oferit vreodată un număr specific pentru vârsta ei, dar cred că abia a terminat facultatea. Poate acesta este primul ei an după absolvire. Vreau să zic că are aproximativ 22 de ani.”

Totuși, personajul pare cam tânăr pentru a avea o asemenea experiență de muncă, dar vedeta a dezvăluit: „Ea a avut destulă experiență în Chicago pentru a câștiga respectul șefului ei. Ea este inteligentă și inovativă, nu este prima oară când face ceea ce face. A mers la școală pentru acest lucru, și-a terminat internship-urile.”

Există multe lucruri care nu par atât de normale la acest serial, de la stilul vestimentar al personajului, ce are prea multe haine Chanel, la numărul nelimitat de clișee, iar faptul că Emily Cooper are 22 de ani și reușește să se mențină tare în fața șefei sale franțuzoaice la o firmă de marketing, în timp ce ea a lucrat doar pentru produse farmaceutice reprezintă un alt motiv pentru care fanii nu știu ce să mai creadă.

„Reacția mea după ce am văzut-o pe Lily Collins spunând că Emily are un master și multă experiență în PR/marketing încât să reușească să fie plătită pentru a locui în Paris și a face o strategie pe social media…la 22 de ani.”, a spus un fan.

De asemenea, actrița a explicat că versiunea pe care o afișează personajul ei în Europa nu este șlefuită pentru că tot ce știe despre cultură a învățat din filme și de la TV. „Ea nu este persoana ce a călătorit în timpul facultății. S-a axat pe locul ei de muncă, nu cred că a călătorit.”

„Dacă ar fi mers la o altă companie în Chicago, ar fi fost luată în serios, dar în Paris, ea nu este pregătită pentru schimbarea culturală pe care o experimentează la Savoir. Singura ei experiență cu Europa a fost prin prisma filmelor.”, a continuat actrița.

Lily Collins a dezvăluit care este vârsta personajului ei din serialul ‚Emily in Paris’