News

Lily Collins și Charlie McDowell s-au logodit

iulia.statie
September 26, 2020 12:25 PM

Actrița Lily Collins și Charlie McDowell s-au logodit!

Pe aceeasi temaLily Collins, ținută spectaculoasă la premiera ultimului ei film

Cum a fost cerută Lily Collins în căsătorie

Starurile au decis să posteze fotografii pentru a sărbători evenimentul emoționant, arătându-le fanilor și superbul inel. „Cea mai pură fericire pe care am simțit-0…”, a scris Lily pe Instagram.

De asemenea, McDowell a împărtășit această imagine pe Instagram și a scris: „Într-un timp de incertitudine și întuneric, mi-ai luminat viața. Voi prețui pentru totdeauna aventura cu tine”

 

View this post on Instagram

 

In a time of uncertainty and darkness you have illuminated my life. I will forever cherish my adventure with you. 💍🎉

A post shared by Charlie McDowell (@charliemcdowell) on

Într-o postare separată, actrița a dezvăluit mai multe fotografii de la eveniment (da, McDowell s-a pus în genunchi), iar inelul este cu adevărat minunat. În prima poză, aceștia se sărută, în a doua îl putem vedea pe producător cerându-și de soție aleasa, iar în a treia, vedeta își prezintă inelul de logodnă. „Te-am așteptat o viață întreagă și abia aștept să ne petrecem toată viața împreună”, a scris Lily Collins.

 

View this post on Instagram

 

I’ve been waiting my lifetime for you and I can’t wait to spend our lifetime together…

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on

De când formează cei doi un cuplu

Acesta va fi primul mariaj pentru cei doi, ambii venind din familii de vedete. Collins, în vârstă de 31 de ani este fiica cântărețilui Phil Collins și a lui Jill Tavelman, iar McDowell, în vârstă de 37 de ani, este fiul lui Malcolm McDowell și Mary Steenburgen.

Cei doi au fost văzuți prima oară în public în august 2019, dezvăluindu-le fanilor de pe social media câteva fotografii din Paris, unde actrița filma ‚Emily în Paris’. Mai mult, aceasta va mai juca și în ‚Gilded Rage’, produs chiar de iubitul său.