News

Lily Collins, ținută spectaculoasă la premiera ultimului ei film

adelina.duinea
April 30, 2019 15:45 PM

Actrița de origine britanică Lily Collins a strălucit pe covorul roșu al premierei ultimului ei film „Tolkien”. Tânăra în vârstă de 30 de ani a purtat o rochie lungă de culoare albă, ușor transparentă și fără bretele, creație Giambattista Valli.

Piesa cu trenă a avut o serie de aplicații florale și un croi, am putea spune, atipic. Cu talia armonios marcată, Lily s-a remarcat într-o ținută extrem de feminină și elegantă.

Lily Collins, ținută spectaculoasă la premiera ultimului ei film

În ceea ce privește accesorizarea, actrița a optat pentru o pereche de cercei maxi geometrici de culoare aurie. În picioare, tânăra a purtat o pereche de pantofi nude cu platformă. Coafura a fost una simplă, iar machiajul unul natural, roz pal, în ton cu nuanțele florilor de pe rochia aleasă.

Filmul „Tolkien” explorează anii de inițiere ai autorului rămas orfan, în timp ce își găsește prietenii, dragostea și inspirația artistică în rândul unui grup de colegi marginalizați, la fel ca el.

Toate aceste experiențe îl aduc în pragul Primului Război Mondial care îl va inspira pe Tolkien să-și scrie celebrele romane „Stăpânul Inelelor”.

Citește: Inspirația zilei în modă! Rochia cămașă, perfectă pentru această primăvară

Cine este Lily Collins?

Lily Collins este o actriță născută în Surrey, Anglia, fiica muzicianului Phil Collins și a lui Jill Tavelman. Lily a studiat jurnalismul în California, însă după absolvire, a ales cariera în cinematografie. În adolescență, Lily a scris o coloană numită New York Confitențial pentru revista britanică „Elle Girl”. Actrița a mai scris și pentru revistele Seventeen, Teen Vogue și Los Angele Times.

De-a lungul anilor, actrița s-a luptat cu depresia și anorexia, boli despre care a vorbit deschis abia în anul 2017.

Citește: Inspirația zilei în modă: Rochiile Maxi

Lily a fost nominalizată la Globurile de Aur din 2017 la categoria Best Actress într-un musical sau într-o comedie pentru rolul principal din pelicula „Rules Don’t Apply” (2016).

În ceea ce privește viața personală, actrița a fost dintotdeauna extrem de discretă. În 2011, pentru o scurtă perioadă de timp Lily și actorul Taylor Lautner au format un cuplu. Relația s-a sfârșit în luna septembrie a aceluiași an.

Trei luni mai târziu, actrița a mărturisit că este într-o relație cu actorul Zac Efron de care s-a despărțit în iunie 2012. Din iulie 2012, până în septembrie 2013, actrița și artistul Jamie Campbell Bower au format un cuplu. S-au reîmpăcat în 2016, iar relația s-a sfârșit definitiv în 2016.