Beauty

Lily-Rose Depp a împlinit 21 de ani! Care sunt secretele de frumusețe ale vedetei

iulia.statie
May 28, 2020 17:07 PM

Lily-Rose Depp este o tânără cu mult succes, cu un stil fresh și puternic ce a făcut o lume întreagă să cadă la picioarele sale. Actrița a fost muza lui Karl Lagerfeld, a devenit imaginea Chanel No. 5 la doar 16 ani și a continuat să cucerească industria în care tatăl său a devenit unul dintre cele mai iconice starurile din toate timpurile.

Pe aceeasi temaEa este noua iubită a actorului Johnny Depp! Polina Glen este cu 35 de ani mai tânără

Ce rutină de beauty are Lily-Rose Depp

Depp a împlinit 21 de ani și fascinează pe toată lumea, având parte de calitățile părinților ei, dar și de o personalitate și un stil ce o face unică.

Este normal ca noi să fim fascinate de orice star și de rutina lor de beauty, încercând să aflăm secretele lor atunci când vine vorba de look-urile desăvârșite prezentate. Totuși, atunci când vine vorba despre frumusețea ei, Lily preferă să se simtă bine și să se exprime prin intermediul machiajului și a modei. Produsele ei preferate sunt creioanele de buze și de sprâncene, iar inspirația o găsește în revistele de modă, dar și încercând diferite produse din magazine. Celebritățile sunt exact ca și noi, nu-i așa?

Nu este perfectă. Cu o așa viață și un așa chip, toată lumea ar putea să spună că trăiește un basm, însă, este extrem de normală și preferă să fie sinceră cu privire la defectele ei. „Îmi rod unghiile încă de când eram mică, știu că nu este un lucru bun. Dar, am grijă să îmi spăl fața în fiecare zi și noapte.”, spune Lily despre defectele și calitățile ei din rutina de beauty.

Mai mult, deși se bucură de o siluetă perfectă, aceasta nu este extrem de grijulie atunci când vine vorba de dieta ei. „Ador mâncarea nesănătoasă și nu prea fac exerciții. Totuși, îmi place și mâncarea sănătoasă. Cred că este important să fim indulgenți și să nu ne oprim să mâncăm ceea ce ne place cu adevărat.”, a zis ea.

Produsele fără de care nu poate să trăiască? „Crema de față, balsamul de buze, creionul de buze, creionul de sprâncene și un blush delicat.” Cât despre tips & tricks, vedeta a descoperit recent că dacă aplică blush-ul cât mai aproape de nas poate să obțină o strălucire mult mai naturală.

Naturalețea primează în familie, nu-i așa? Urmărește galeria foto pentru cele mai frumoase apariții ale vedetei!