Beauty

Linda Evangelista a fost desfigurată de esteticieni: ”Sunt o epavă!”

maria.apostol
September 24, 2021 12:35 PM

Linda Evangelista a dispărut de mai bine de cinci ani din viața publică, iar acum celebrul model al anilor ’90 a dezvăluit și motivul pentru care a fost nevoită să ia această decizie: a rămas „deformată permanent” în urma unei intervenții estetice eșuate. „Am fost desfigurată cu brutalitate”, a mărturisit fostul model, potrivit BBC.

Linda Evangelista a postat pe contul său de Instagram un mesaj în care le explică fanilor săi de ce a lipsit în ultimii ani din lumina reflectoarelor.

Linda Evangelista a fost desfigurată

Top-modelul care făcea furori în anii 90 a mărturisit că a ajuns de nerecunoscut după o procedură de îndepărtare a grăsimii.

Linda Evangelista, de nerecunoscut din cauza kilogramelor
Linda Evangelista

Azi am făcut un mare pas înainte pentru a îndrepta o greşeală din cauza căreia am suferit şi pe care am ţinut-o doar pentru mine vreme de cinci ani. Celor care se întreabă de ce nu am continuat să lucrez în industrie asemenea colegelor mele le spun că motivul este faptul că am fost desfigurată cu brutalitate de o procedură, care a făcut opusul a ceea ce promitea. M-a lăsat permanent deformată, chiar şi după ce am trecut prin două proceduri de corecţie dureroase eşuate. Am rămas, aşa cum mă descrie presa, de nerecunoscut”, a scris fostul model.

Potrivit acesteia, în loc să reducă grăsimea, procedura a crescut celulele grase şi a lăsat-o permanent desfigurată, chiar şi după ce a făcut două operaţii de corectare, dureroase şi fără succes.