News

Lindsay Lohan dansând în Mykonos, cel mai tare meme al săptămânii

Verdict.ro
September 3, 2018 12:32 PM

Imediat ce știrea despre noul reality show al lui Lindsay Lohan a apărut, publicul și-a creat o serie de așteptări. Filmată pentru MTV în Mykonos, noua emisiune promitea că va aduce o mulțime de materiale video cu actrița devenită antreprenor, distrându-se pe insula grecească, potrivit Vogue.

Pe aceeasi temaDana Rogoz, pictorial de senzaţie pentru revista Touch

Nu a fost nevoie, însă, să așteptăm prea mult. Weekendul acesta, un clip cu fosta actrița dansând a ajuns viral pe internet. Deși Lohan este cunoscută pentru iubirea sa pentru cluburi, recent aceasta a renunțat la petreceri în favoarea afacerilor. Nu o putem învinovăți, însă. Cine nu ar vrea să se distreze în Grecia?

Lindsay Lohan s-a făcut de râs pe o plajă din Mykonos

Filmat pe o variantă remixată a piesei „Pillowtalk” interpretată de Zayn Malik, clipul surprinde cele mai bune mișcări ale vedetei. Clipul a reușit de la prima postare și până acum să creeze cele mai ingenioase și haioase meme-uri.

În timp ce întreg internetul se amuza pe seama mișcărilor de dans ale vedetei, actrița Busy Philipps și scriitoarea Kelly Oxford i-au testat coregrafia. „Sincer, este, într-un mod ciudat, mult mai dificil decât pare. Respect”, a scris actrița pe Instagram.

@kellyoxford and I are trying our best to give you full Mykonos Lohan this Friday night- Honestly, it’s weirdly harder to nail than it seemed. Respect. ?? (if you do it, we want to see! tag us!❤)

A post shared by Busy Philipps (@busyphilipps) on

Citește și: Dana Rogoz, pictorial de senzaţie pentru revista Touch