Fashion

Lino Golden, îmbrăcat de iubită pentru aparițiile din concerte: ”Sunt niște ținute foarte fresh!”

alexandra dutu
August 5, 2018 09:14 AM

Lino Golden și Andra Ghinea sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul autohton și, deși sunt încă destul de tinerei, se susțin extrem de mult unul pe celălalt în carierele lor.

Pe aceeasi temaZiua 2 de UNTOLD: Top 5 cele mai cool cupluri care au atras atenția tuturor la mega-festival

Aflat la UNTOLD, Lino a mărturisit că iubita lui îi este mereu alături și că se implică destul de mult chiar și în aparițiile lui de pe scenă. ”Fiul adoptiv” al lui Alex Velea a spus că partenera lui a creat pentru el si colegul lui niște ținute de scenă ”foarte fresh”.

”În prima zi de Untold, am ajuns foarte târziu și am prins destul de puțin. M-am dus la somn și mă pregătesc pentru următoarele zile. Vreau să stau toate zilele. La festival, am venit cu iubita mea, cu prietenii. Am venit la relaxare, la distracție, ca la orice festival. Port Holy Fashion, sunt cei care mă îmbracă. Lejer. Port haine în care să mă simt bine și să fie pe stilul meu. De multe ori mă sfătuiesc cu iubita mea cum să mă îmbrac, dar, în general, mă descurc singur. Mi-a pregătit pentru concerte, pentru mine și pentru Mario, niște ținute foarte fresh”, a declarat Lino Golden pentru Verdict.ro.