News

Lista completă a foștilor iubiți ai lui Meghan Markle. Cu cine s-a iubit prințesa de Sussex

A. S.
January 29, 2020 16:13 PM

Ca și în prezent, și înainte de a se căsători cu prințul Harry, Meghan Markle a fost destul de discretă în ceea ce privește viața ei sentimentală. Actuala ducesă de Sussex a mai fost căsătorită o dată, iar despre foștii ei iubiți se știu foarte puține lucruri.

Deși Meghan Markle a fost actriță la Hollywood și s-a bucurat de succes înainte de a-l cunoaște pe prințul Harry, viața ei nu pare a fi la fel de tumultoasă ca a altor celebrități de cinema. Asta și pentru că a preferat să se țină departe de scandaluri de orice fel.

Luis, primul iubit al adolescentei Meghan Markle

În urmă cu ceva timp, înainte ca Meghan Markle să-și șteargă conturile de socializare, pe pagina ei de Instagram a postat o imagine cu primul iubit, Luis Segura,  la vârsta de 16 ani.  Imaginea o arată pe fosta actriță americană la 16 ani, pozând cu primul ei iubit Luis Segura la un dans de Crăciun al liceului. Purtând o rochie neagră strălucitoare și un choker argintiu, ea este fotografiată zâmbind alături de iubit.

Luis Segura, primul iubit al actualei ducese de Sussex
Luis Segura, primul iubit al actualei ducese de Sussex

Meghan Markle, relatie de doi ani cu bucătarul celebrităților – Cory Vitiello

Potrivit Telegraph, Meghan Markle a fost cu bucătarul celebrităților timp de doi ani și încă erau împreună când Meghan l-a cunoscut pe Harry în iulie 2016. La acea vreme, un prieten apropiat al exilor a adresat speculații cum că Harry ar fi putut juca un rol în despărțirea lor.

Potrivit The Daily Mail, Meghan, care locuia cu bucătarul într-o casă din orașul Toronto, „trecea printr-o perioadă grea cu iubitul ei anterior”, când prințul Harry „a asediat-o cu texte până a fost de acord cu o întâlnire”.

Citește și: CE JOB AVEA MEGHAN MARKLE ÎNAINTE DE A FI ACTRIȚĂ

Meghan Markle, la cea de-a doua căsătorie

Meghan Markle a avut o relație cu Trevor Engelson, 41 de ani, un producător de cinema şi televiziune. Cei doi s-au cunoscut în 2004 şi au avut o relaţie de şase ani. S-au logodit în anul 2010 și au făcut nunta anul următor, în Jamaica. Fericirea cuplului s-a destrămat însă după doar doi ani, aceștia semnând actele de divorț.

În 2017, Meghan Markle s-a logodit cu Prințul Harry, al șaselea în linia de succesiune la tronul Britanic, și-a anunțat retragerea din actorie și intenția de a continua munca umanitară. In data de 19 mai 2018 Meghan Markle s-a casatorit cu Printul Harry. Ceremonia a avut loc în capela St. George din Windsor. Pe 6 mai 2019, Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinții unui băiat.  Copilul este al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui – prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis -, şi ducele de Sussex (prinţul Harry), şi al optulea strănepot alreginei Elisabeta.

De curând, decizia luată de Prințul Harry și de Meghan Markle de a renunța la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice a luat pe toată lumea prin surprindere.

Citește și: FILME ȘI SERIALE ÎN CARE A JUCAT MEGHAN MARKLE