Living

A petrecut Revelionul în Turcia. Cu cine a apărut la braț Romanița Iovan

nicoleta.ispasescu
January 2, 2019 11:31 AM

Așa cum era de așteptat, multe vedete de la noi au ales să petreacă Revelionul în altă țară. 2019 a prins-o și pe Romanița Iovan pe meleaguri străine.

Creatoarea de modă a ales să petreacă noaptea dintre ani în Turcia, alături de partenerul ei de viață, Iulian Gogan, cu 11 ani mai tânăr.

Cei doi s-au bucurat de o atmosferă de lux, alegând să petreacă Revelionul la un restaurant elegant din Turcia.

A petrecut Revelionul în Turcia. Cu cine a apărut la braț Romanița Iovan

Dacă unele vedete autohtone au ales să nu pună atât de mult preț pe celebrarea venirii Noului An, Romanița Iovan s-a aflat la polul opus. Ea a vrut să se bucure din plin de compania apropiaților și a iubitului său, cu ocazia întâmpinării lui 2019.

Având în vedere că restaurantul în au sărbătorit a fost unul extrem de pretențios, și vestimentația s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Iată ce ținută a purtat Romanița Iovan în seara de Revelion!

Romanița a optat pentru o ținută spectaculoasă, care, cu siguranță, a atras multe priviri în cadrul evenimentului.

Totuși, creatoarea de modă, în vârstă de 54 de ani, nu are ochi decât pentru Iulian, partenerul ei cu 11 ani mai tânăr, în brațele căruia a radiat în noaptea dintre ani.

Romanița Iovan a ales o rochie elegantă, de seară, de culoarea coralului, cu umerii goi. Ținuta a fost accesorizată cu o geantă de mână în nuanțe de auriu. În rest, zâmbetul a fost accesoriul pe care l-a purtat cu încredere toată noaptea.

Sursă: click.ro